Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 30. toukokuuta 2011

Haku 29.5 Pörintiellä

Treenit alkoivat iloisissa merkeissä, Anun ja Jipsun HK2 kakku oli namia:-)
Aloitus vasemmalta.Etukulmassa ukko, ja ilmaisu pitkähkö ja palkata saa kun könyän lähellä, mutta Q haukkuu edelleen hyvin.Tämä kaikin puolin hyvin, eli pisto oli suora ja syvä,myös ilmaisu oikein jees.Q hallinnassa takaisin keskilinjalle.Oikealle puolelle suunniteltu tyhjä, ja Q kääntyi takarajalla hienosti aluetta eteenpäin,jei!
Kolmospistosta vasemmalle tuli "vahinkotyhjä".Q meni hienosti syvälle ja suoraan ,ja kaarsi kauniisti aluetta eteenpäin.Päätin että se saa olla tyhjä, eli en ota sitä uudeleeen sillä Q meni ainakin sen yli 50 metriä suoraan syvälle ja jos ei ukko sillä pistolla noussut, niin ei haittaa.Marja sai siirtyä uuteen piiloon aluetta eteenpäin.
Tällä välin lähetys oikealle.Siinä Q meinasi ensin juosta puuta päin, ja teki jonkun ihme koukkauksen, jolloin kutsuin sitä takaisin, vaan se sai jo hajun ukosta ja bongasi itsensä piilolle.No suorempia ois saanut olla kyllä loppupään pistot..ehkä kaksi perättäistä tyhjää jotenkin lietsoi tuulen alle pyrkimistä?Täältä myös kuljetus hallinnassa keskilinjalle.
Viitonen ,eli vasemmalle, irtosi syvälle ja suoraankin, mutta kääntyi ensin pikkukiepin eteenpäin, palasi taaksepäin tarkistamaan kunnes jälleen korjasi kurssinsa eteenpäin. Tässä kohtaa hihkuin "hyvä", ja kohta Q löysi ukonkin.Täällä taas pitempi ilmaisu, eli ehdin vierelle.Haukku oli pikkuisen katkoilevampi kuin alussa, mutta vielä ihan kelvollista.
Lopuksi vielä oikealle vanerikehikkoviritelmälle, siellä riitti yksi haukahdus.
Treeni meni siis ihan ok,mutta ensi kerralla voisi ajatella loppua kohden jotain apuja , millä pistojen suoruus varmistuu.
Edistystä on tapahtunut nyt siinä, että kahden perättäisen tyhjän jälkeen ei kuitenkaan osoittanut mitään epäröintiä lähetyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti