Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Tiukkapipoisuus vissiin kannattaa..

Q on ollut ilahduttavan yhteistoiminnallinen taas viime päivinä.Lienee ollut vaikutusta, kun en ole nyt sitä paaponut, vaan sen on oikeasti toteltava ja käyttäydyttävä siivosti. Positiivista huomiota ja rapsutteluja/paijaamista seuraa vasta kun se on tehnyt hommia oikealla asenteella.
Maanantaina aamulla kävin kentällä ottamassa ilman välipalkkausta kokeenomaisesti seuraamiskaavion, jäävät, noudot ja eteenmenon.Niin siis lyhennettynä; koko tottiksen paitsi paikallaolon:-)
Seuraaminen oli aika super,olin hirmuisen tyytyväinen.Juuri sellaista seuraamista, joka tuntuu omassa selkärangassa asti siltä että jes!
Liikkeestä istumisen suoritti noopeasti ja jäi oikeaan asentoon, mutta kun olin siellä 30 askeleen päässä,huomasin että Q oli valunut maahan.Pöh.
Liikkkeestä maahanmeno ja luoksetulo:meni maahan todella nopeasti (siis meidän standardilla), myös luoksetulo kokonaisuudessaan hyvin, sivulle siirtyminen ei jäänyt varsinaisesti vajaaksi, mutta ehkä ihan hiukan olisi saanut olla tiiviimmin mun jalassani kiinni.
Tasamaanouto, heitin taas surkeasti sen kapulan! Joten heitto jäi lyhyeksi ja meni reipusti vinoon, mutta Q hoiti noudon kuitenkin tyylikkäästi.
Hyyppynouto: heitto taas jonkin verran vino.Q hyppäsi mennessä, mutta kiersi esteen palatessaan.Tässä kuitenkin on siinä mielessä tapahtunut läpimurto, että vaikka sille tulee ns "kämmi", niin se ei nyt lähde lipettiin enää sen noutokapulan kanssa, vaan palautti sen kauniisti.
A-estenouto: Se oli hieno!Valopilkku!
Ja eteenmeno: se ei sitten sujunut.Q lähti ihan vinoon.Otin sen uusiksi, eli kutsuin perusasentoon ja seurautin sen 15 askelta, uudella lähetyksellä meni suoraan , mutta vauhti oli rauhallisempaa laukkaa kuin yleensä.Maahan meni myös ekasta käskystä, vaan ei tosiaan ollut mikään maahantippuminen.Vapautus kuitenkin patukalle heti kun oli mennyt maahan.


Tiistaina lyhyesti Bh-kurssin vetämisen jälkeen..
Laukaukset , niissä ei mitään hämminkiä.Hiukan yritti kyttäillä muita, esim Jorman nuorta grotsu-urosta, joka oli siinä 10 metrin päässä meistä.Tiukalla huomauttamisella Q kuitenkin ryhtyi seuraamaan oikein kelvollisesti.Palkkasin käännöksistä ja juoksuosuuden kesken.
Luoksetulo ok, mutta jäävät olivat sillä kertaa ihan hakusessa.Mikäköhän niissä nyt mättää.Paikkamakuu ehkä neljä minuuttia.
Keskiviikko-aamuna taas yksikseen ,ideana palkata nyt liikkeiden osista ja lyhyistä seuraamispätkistä. Q oli nytkin oikein <3
Jäävissä hinkattiin liikeestä seisomista, vitsi kun tekikin nopeita_istumisia_ no höh...Mutta saatiin nekin lopulta onnistumaan! Ja niitä tehotreemailtiin illemmalla vielä kotona.
Noudot otin loppuun, palkkasin vauhdista jokaisessa, mutta oli hienot telineet! Jep, kyllä sitä töitä saa tehdä , että tottis kehkeytyy kisakuntoon, mutta tänään taas olen aika valoisalla mielellä:-)
Q on näyttänyt itsestään taas sen puolen, mikä siinä on parasta.Silloin kun sujuu, se tekee asiat niin, ettei tarvitse hävetä.Valtavan innokkaasti ja energisesti.Se ei aina ole kaikista nopein,mutta sen suorituksesta välittyy sellaista voimaa ja draivia, mikä tuntuu musta hyvältä.
Ja sitten on hetkiä,kun ei suju.Jospa niitä kuitenkin olisi jatkossa harvemmin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti