Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 20. toukokuuta 2011

Selvästi hyvä paivä:-)

Aamulla silkkaa luksusta, Juha kuskasi Edenin kouluun, ja mulle vapautui melkein tunti aikaa treenaamiseen.
Ensin esineruutu Haunisiin.Täysmittainen, ja siellä 3 esinettä:hiusdonitsi,vauvantossu ja fleecepipo.Esineet vasen takakulma,keskellä takarajan pinnassa, ja oikealla lähellä reunaa n 15 m syvyydessä.
Ekat kaksi esinettä nousi vauhdilla, mutta kolmosta joutui etsimään pidempään.Melkein se 5 minuttia meni, mutta kaikki kolme esinettä nousi.Loppua kohden huomasi, että se oli haluttomampi irtoamaan sinne missä oli mielestään jo käynyt.Joten nostatukseksi käytiin vielä viemässä takarajalle uudelleen se tossu, ja se palautuikin pikapikaa, josta myös isot bileet.
Tottiksessa hyppynouto, ja se sujui hienosti vinosta heitosta huolimatta,A-esteen vain juoksutin edestakas kun ei ollut apuohjaajaa mukana.Seuraamista joka sekin oli oikein hyvän tuntuista!
Illalla menin vielä ysiltä uudelleen samaan plänttiin esineruutuun,nyt piilotin esineitä viisi ja haetutin neljä.Q oli super!! Kolme esinettä vajaassa kahdessa minuutissa! Leikin jokaisella esineellä pikkuhetken ja palkkasin pallolla kolmannen jälkeen.Kun se oli niin täpinöissään, annoin sen hakea vielä neljännenkin, ja Q oli ratkiriemuissaan!Esineet tuli jälleen suorinta tietä rinnuksille hyppäämällä, ei haittaa niin pätkääkään, motivaatio oli kuitenkin just kohdillaan!
Jätimme sen viidennnen sinne metsään jonkun iloksi, en viitsinyt sitä sieltä tarpoa kun me mentiin riekkuen autolle!
Nyt lopetan kyllä sen namittelun, ei se tahdo nannaa, josko jo uskoisin!! Tänään repi iloisesti esineitä ja pallo oli sen mielestä über-kiva.Edelleen kitenkin mua kummastuttaa miksei se halua repiä esim sitä "virittelylippistä" ennen ruutua, pikaisesti vaan nuuhkaisee ja kenties käyttää suussaan ,mutta mieli on jo ruudussa ja hinkuaa hommiin.Onko se joku työmoraalijuttu "ensin työ-sitten huvi" vai mikäköhän siinä on.Toisaalta kannattaako tästäkään stressiä ottaa:-) ainakin vihje toimii sillä tavalla, että tietää tasan tarkkaan mitä on luvassa, kaipa se riittää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti