Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 24. toukokuuta 2011

Mulla varmaan kantti pettää..

Tänään kun ajelin Haunisiin katsomaan Bh-koetta, kuvittelin omia fiiliksiä kun vihdoin olisin menossa kisaamaan Kuukkiksen kanssa..ja heti iski hirveä fobia!Ihan oikeasti, kohta en uskalla enää ollenkaan mennä, kun on jo niin pitkä aika kun olen viimeksi kisannut.
Ja Fionan kanssa se oli ihan erilaista.Tiesin, että me oltiin suht surkeita, mutta kisasin saadakseni itse kokemusta tulevaisuutta varten.Ja teoreettisesti Fiiulilla oli jonkin sortin mahikset olemassa. Ressu kuitenkin yleensä yritti kovin olla mieliksi, eihän se sen vika ollut , että olin kehnosti asiat opettanut.
Qn kanssa taas on tehty pohjat huolellisemmin.Ei toki täydellisesti vieläkään,on mulla piitkän pitkä matka siihen,mutta sentään jotain oppia on matkan varrella vahingossakin jo tarttunut (teflonpinnasta huolimatta..) ja _tiedän_ että se osaa huikean paljon paremmin kuin Fiutski.Mutta se hallinta:-( paketti voi rysähtää seinään milloin vaan.Se on kauhun tasapainoa Kuukkiksen kanssa.Joko se tekee niin, että olen siitä ansaitusti ylpeä, tai sitten se ei todellakaan tee.Tai lähinnä tekee paljon, mutta omia juttujaan.Kauhulla odotan sitä skenaariota, että koko kokeessa läsnä olevien joukko jahtaa Qta pitkin maita ja mantuja,se kun painaa noutokapulan kanssa puolen kilsan päässä..
Nyt mun pitäs saada häädettyä noi painajaiset pääni sisältä ja vaan ruveta luottamaan koiraan.Jep! Onko edullista psykologia kuulolla??
Kyllä me illalla vähän kuitenkin treenattiinkin.
Ja se oli hieno! TPHn kentällä, mentiin yhtä aikaa vieraan airiksen kanssa, ja otatin alkurituaalit.Q ei sen koommin noteerannut toista koiraa, ja seuraaminen oli aika perfect.Varsinkin tykkäsin täyskäännöksistä, ne meni aika nuolten!
Pitkä seuraaminen;kaavio plus jatkona vielä ylimääräisiä käännöksiä ja ylläri koukeroita, palkkasin lopulta neljännen täyskäännöksen jälkeen.Ensi kerralla syytä ottaa taas vähän lyhyempi setti.
Luoksetulo kokonaisena liikkeenä, palkkasin edestä.Hiukan törmäsi, mutta yritti himmata kuitenkin niin hienosti, että oli palkkansa ansainnut.Siihen lopetettiin tällä kertaa.

1 kommentti:

  1. Psykologia ei ole kuulolla, mutta vertaistukea löytyy B-) Oon Urmon kohdalla jossitellut kohta kaikki kauhuskenaariot läpi ja itteni hermoraunioksi.. Samalla "innolla", kun jossittelis ne parhaat vaihtoehdot läpi, niin luottais varmaan enemmän itseen ja koiraan ;-) Tua sivupalkissa on susta ja Qsta upea seuraamiskuva! Tsekkailin sitä jo Annen sivuilta. Pikku Q <3 ;-)

    VastaaPoista