Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 3. toukokuuta 2011

Tottis 3.5

Haunisissa kisaavien vuorolla.
Alkuun henkilöyhmä, siinä ei ihmeempiä;ihan ok suoritus.Palkkasin kun tulin uudelleen ryhmään. Myös ilmoittautuminen Sarille, sekin sujui ilman mölinöitä ja hyppelyjä,eli ok.
Seuraavaksi Q sai mennä paikkamakuuseen.Bea meni jo sinne "normaalipaikalle", eli laitoin sitten Qn sinne shäferikentän viereiselle laidalle.Aika hyvin häiriötä olikin,myös Rantaset laittoivat oman sakunsa kuono kohti Qta paikkamakuuseen siihen vähän matkan päähän,SpL-puolella purut ja Sari treenasi siinä lähistöllä ja otti myös noutoja useaan kertaan.Marja oli mulla apparina, eli Q oli varuiksi liinassa ja Marja seisoi siellä takana liinan päällä, mutta ei Q nousta yrittänyt.Vähän se vaihteli asentoaan ja alussa myös haukkui pari kertaa(mihin Marja sanoi ei), ja keskivaiheilla myös vinkui vähän.Pääasia kuitenkin hoitui, eli pysyi siellä sen neljä-viisi minuuttia mitä piti.Q ei kuulemma niinkään ottanut häiriötä esim niistä noudoista, vaan enmmän mitä siellä sen selän takana parkkiksella ja tiellä tapahtui.Mutta olin joka tapauksessa tyytyväinen,on se edistynyt.Kotona otin aamulla 9 ja 1/2 minuuttisen paikkamakuun, eli rauhallisissa oloissa voi treenata pitkiäkin.Haluan kuitenkin nyt pelkkiä onnistumisia, ja aikkaa varioiden.Helppoa kuin heinän teko:-) tai ei..
Kun Quro oli paikkamakuussa ,otti Q liikkeitä.Seuraamisessa palkkasin tokan täyskäännöksen jälkeen(eli Ln mutkassa), sujui ihan hyvin.Jäävissä palkkasin istumisesta heti kohta kun olin saanut vähän etäisyyttä,liikkestä maahan kävin palkkaamassa siellä.Luoksetulo erikseen, palkkasin edestä kun se oli just kauniilla kohtaa.
Myöhemmin Marjan avustamana vielä A-estettä noutokapulalla,tällä kertaa Q oli yllätys-yllätys liinassa.Hyvin meni, otettiin kolme toistoa joista kaksi palkkasin vauhista ja vimpan luovutuksesta.
Ja vielä metristä hyppynoutoa pelkällä palautusosalla.Tämä kuitenkin kahteen kertaan eli sinänsä saatiin molempiin suuntiin.Nyt hypyt olivat ilmavat,eli kai uskallan jo uskoa ettei hyppy sinänsä tuota vaikeuksia..
Mutta on mulla tiedossa heittotreeniä.Jos kapula on tosi kaukana, juoksee Q liian lähelle estettä eikä osaa oikein hakea vielä oikeaa ponnistuskohtaa, ja jos taas heitto jää lyhyeksi ja Q ei mahdu käännyttyään hyppäämään, on seurauksena koko jutun hajoaminen.Silloin se satavarmasti häipyy kapulan kanssa horisonttiin.
Täytyy mun siis oppia heittämään ja Q saa luvan opetella hakemaan itse hyvä ponnistusetäisyys.Q varmaan toistojen ja toistojen avulla klaaraa kyllä oman sarkansa, kyseenalaista onkin mun heittotaitojen kehittyminen:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti