Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 12. toukokuuta 2011

Tokoatokoa

Hmm,tästä tulee mielenkiintoista:-) Tkk.lla on käynyt kova osallistujakato tokon joukkueSM-karkeloihin, ja luultavimmin aika hätäpäissään meillekin kutsu kävi:-)
Ilman muuta teemme parhaamme, ja kyllähän Q liikkeet osaa, vaan yhtään en voi luvata tulosvarmuutta.Toivotaan ,ettei kellään sitte tule paha mieli tai mene nekku solmuun, jos emme sieltä ykköstulosta saa tuliaisiksi,tai ehkä ennemminkin ylipäätänsä _mitään_ tulosta.
Joka tapauksessa eilen illalla menin sitten iltamyöhään vielä kentälle treenaamaan.Ja osasihan se hienosti, Q oli taas vallan pätevä koira.Pitkähkö seuraaminen,ei palkkaa, vaan pelkkä suullinen kehu ja kiitos ennakoivin merkein.Liikkeestä maahan oli Qksi aika nopea, tein liikkeen loppuun saakka, mutta palkkasin namilla palatessani, ja myös sivulle siirtymisestä palkka.
Luoksetulo hyvä, ei törmännyt ja oli suora, palkkasin edestä.Liikkestä seiso, ei valunut ja pysyi suorana, vaikka palasin osin sen taakse ennenkuin siirryin viereen, palkka jo ilman perusasentoa.
Siitä tokohypylle, ja mietin mahtaako ressu yhtään muistaa , mutta hyvä hyppy, ja odota käskyllä seisoi kauniisti kunnes pääsin sen vierelle palkkaamaan.Joten olin tyytyväinen.
Niin ja samalla kerralla vielä pk-metrinen hyppynouto, palkka vauhdista kun hyppäsi paluun, ja hypyssä oli tilaa, ei siis mennyt mitenkään hipoen.A-estettä mun pitää ottaa kuuri pelkkinä paluina apparin kanssa.
Sitten ryhmätreeni torstaina Ruskon kentällä olikin taas vähemmän gloriaa..
Alkuun paikkamakuu,Q oli levoton ja käänteli päätään sekä piti ääntäkin.Ok, suoraan autosta mun työpäivän jälkeen ei ehkä ole harmonisin hetki ottaa paikkamakuuta tuon kanssa, mutta pysyi.Ollaan siis iloisia siitä..
Sitten Soilen ja Rikin treenatessa vähän matkan päässä, sai Q vuoron tehdä myös liikkeet:
Seuraaminen-se oli hyvä.Pitkähkö noin alo-seuraamiseksi,ja hokasin että oon unohtanut treenata juoksuosuuksiin kääntymisiä, mutta hyvin Q nekin klaarasi.Elinan "tuomio":tosi hyvä.Ihan alkuun vähän painoi,mutta muuten kaikki käännöksiä myöten oli virheetöntä.
Liikkeestä maahan-oli taas ruvennut toteuttamaan käskyä heti, mutta eihän se kauhean nopea ole.Rintamasuunta suora, ja pysyi rauhassa paluuseeni asti.Luoksetulo-se oli huono,höh! Q pysyi ok, ei ennakoinut ja tuli hirmuista vauhtia, mutta se tuli vinoon eteen , ja vielä vajaa perusasentoon siirtyminen.Mistä näitä virheitä tulee?? No onneksi aika ääreist aniharvoin tekee vinoja, mutta en sitten yhtään tykkää jos aikoo ruveta sluipailemaan noissa.En palkannut,tietenkään, vaan läheltä uusiksi, ja oikeasta palkka.
Tässä kohtaa Qlla oli jo vähän herne nenässä:-( Halusi mieluiten roikkua mun käsivarressani tai ruveta astumaan mua.Tuomarit SM-kisoissa varmaan tykkää? Niin ja kentän reunalla istuskeli jotain nuorisoporukkaa, ihme hyypiöitä varmaan,Q oli sitä mieltä että häntä varmaan tarvittaisiin sinne vähän tsekkaamaan...huoh.
Joo, kun aivot taas kykenivät vastaanottamaan käskyjä, suoritti se liikeestä seisomisen ihan mallikelpoisesti.Tein liikkeen loppuun asti, siitä palkka.
Ja ruutua vähän otettiin,mulla oli taas vähän idiootit roiskaisut kun en ollut ajatellut treeniä etukäteen.Sinne se joka kerran iloisesti kirmasi,mutta siellä maassaolo on aika jousilla keikkumista.
Ensi kerralla järkevämpi treeni.
Treenin loppuun vielä uusi paikkamakuu, nyt Q oli paljon paljon rauhallisempi.
Uskon vakaasti että Qlle voisi itse asiassa olla helpompaa pysyä aisoissa kun ympärillä on ihan hirveä härdelli.Se täytyy vaan sopivasti väsyttää henagailemalla siellä hulinoissa, niin jaksanee paremmin keskittyä sitten tekemiseen.Nytkin huomasi ettei ottanut häiriötä Rikistä, sillä tämmösiä häiriöitä on ahkerasti treenailtu.Mutta siis paljon ja isoa häiriötä en parempi kuin joku yksittäinen ohikulkeva pentu/nuoriso/tai muu häiriö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti