Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 6. toukokuuta 2011

Haku 5.5, Käärmekalliolla

Aloitettiin vähän taaempaa kuin yleensä,jotta edes etukulmissa olisi jotain uutta.Kulmat limittäin , aloitus vasemmalta.
Suunnitelma:
Alkuun heti eka tyhjä, joka osuu vasemmalle.
Kaikki oikean puolen piilot L-inä ( ja ajatuksena että sekään ei haittaa jos saa hajun nokkaansa jo keskilinjalle ja vetää piston viistoon,kunhan ei tekisi niitä kääntymisiä väärään suuntaan).
Kolmospisto vasemalla on umpparissa täydessä syvyydessä, ja siellä ilmaisua kunnes saavun paikalle.Muilla ukoilla riittää lyhyehköt,10-15 haukkua.
Ja kuutosen eli oikean puolen vimpan piston jippona, että siellä on edelleen se umpparilaatikko,nyt tyhjänä, ja sen ohi pitää irrota vielä "rotkon yli" ja ukko siellä täydessä syvyydessä.
Ja Q suoriutui hienosti.
Eka tyhjä oli hyvä pisto.Ihan hiukan meinasi lähteä alun jälkeen viistoon, siellä kun meni houkuttelevasti polku vinosti eteenpäin, mutta korjasi nopeasti itse linjansa ja upposi täyteen syvyyteen.En nähnyt koiraa koko matkalta, mutta kun etenin seuraavalle lähetyskohdalle, osasi Q tulla pois just sille kohtaa.Aika unelmapisto ilmeisesti:-)
Kakkonen hieno L.Siinäkin kyllä jälleen käänsi tallausjälkien lopussa kroppansa oikeaan, kunnes onneksi jo samantien sai hajun ja kääntyi aluetta eteenpäin.
Kolmosella kaarsi liian aikaisin, sen lähetyksen uusin, ja laitoin Qn hiukan edempää.Siitä tulikin hyvä pisto.Arkulla haukkui aika hyvin, mutta muutama lyhyt tauko tuli väliin.Aina se itse jatkoi, ja kisoissa tuskin olisin joutunut pysähtymään, sillä ei ne niin pitkiltä väleiltä tuntuneet.Olin vielä hetkisen laatikon vierellä kunnes merkkasin Qn edelleen haukkuessa.
Nelosen pisto ei ollut ihan L, vaan Q hiukan oikoi,mutta tämänhän olin ajattellut olevan ok.
Viitonen suora ja syvä.
Kuutonen jälleen mutkat suoriksi,hyvä vaan että nokka on auki jo linjalla.
Kuljetin Q kaikilta löydöiltä hallinnassa keskilinjalle , paitsi neloselta.
Loppupään ilmaisut olvat myös oikein hyvät.
Nyt ainakin eka tyhjänä toimi hyvin, tosi innoissaan se irtosi sinne kakkoselle.Ensi kerralla tyhjä voisi olla toinen etukulma?Sitä seuraavassa treenissä keskelle jne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti