Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 23. toukokuuta 2011

Haku su 22.5 ,Karhunojalla

Paikalla vain kolme,mutta onneksi treenit kuitenkin saatiin pystyyn.
Suunnitelma:
Aloitus oikealta,siellä pitkä ilmaisu ukolla,vasempaan etukulmaan tyhjä, ja loput pistot taas löytöinä.Kolmospistolla vielä pitkä ilmaisu, mutta loput löydöt eli nelonen, viitonen ja kuutonen riitti lyhyt haukku.Kaksi viimeistä palkkaa Wubbakongilla,alussa lihapullia.
Miten sujui:
No joo..kyllähän se ukot nosti ihan varmasti, ja työinto oli hyvä, mutta pistojen suoruudessa oli nyt kyllä huomautettavaa.
Ekalle irtosi puoliväliin suoraan, sitten koukkasi viistoon eteenpäin ja kutsuin sitä pois.Turhaan, sillä samalla se bongasi hajun ukosta ja koukkasi sinne.Ilmaisu hyvä,35 haukkua jos oikein laskin.
Vasemman etukulman tyhjän jouduin uusimaan.Q lähti jo aika heti turhan viistoon, joten kutsuin takaisin. Nyt muistin kuulostaa tarpeeksi lempeältä(?) ja sanoin että "tuohon suuntaan oli tarkoitus".Uusinnalla teki oikein hienon tyhjän ja tuli ulos just siellä missä arvioinkin.Kolmospisto oli suora ja kaikin puolin ok.Nelonen myös hyvin.Viitoselle lähettäessä Q olisi halunnut selkeästi taaksepäin.Totesin että niin, siihen väliin kyllä meinaa jäädä tutkimatonta aluetta, joten suosiolla palasin hiukan taaksepäin pistottamaan, ja siitä tuli myös hyvä.
Kuutonen eli vimppa;siinä se otti mun mielestä taas linjan vähän etuviistoon, mutta en ruvennut sitä korjaamaan.Anu sanoi että tuli kuitenkin piilolle ihan hyvin, siten että työskenteli eteenpäin, eli ihan ok.
Kuljetutin Qn hallinnassa kahdelta ekalta ukolta keskilinjalle, ja tässä se on kyllä edistynyt,ryteiköissäkin odotti kiltisti mua "yhdessä"-käskyllä.Tosin edelleen lahjoin sitä satunnaisilla lihapullilla:-)
Ensi kerralla suorat pistot millä konstilla tahansa! Ne on vähän nyt levinneet käsiin,toisaalta taas työskentelee nykyään paremmin eteenpäin..Joo-o,se tasapaino!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti