Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 28. toukokuuta 2011

Hyvä treeni, parempi mieli

Illalla Haunisissa TPHn kentällä yhdessä tokojoukkueen kanssa.
Tänään en vielä kerennyt toteuttaa provokaatiotreeniä, mutta se on ohjelmassa kyllä lähiaikoina.Siis siihen ilmoittautumiseen.
Nyt kuitenkin otatin treenin Qn kanssa niin että se oli kytkettynä,sillä päätin puuttua ihan kaikkeen,mihin tahansa kontaktin katkeamiseen.
Kovin paljoa mun ei tarvinnut sille huomauttaa alun jälkeen,siinä vireennoston jälkeen matkalla aloitukseen sillä yritti pää pyöriä, mutta kun se huomasi että nyt ei parane,niin oikea työskentelyasenne löytyi.
Seuraaminen käskytyksellä,ilmeisesti ei huomautettavaa.Ainakin kun Katjalta kysyin niin kuulemma jees,myös itsestä tuntui hyvältä.Oli myös käännöksiä ja täykkäreitä, sekä juoksuosuus myös käännöksellä oikeaan, kaikki ok.
Liikkeestä maahan, heti käskyn saatuaan reagoi, mutta menee vähän istumisen kautta,kuitenkin tässä vaiheessa ok.Rauhassa mun paluuseen asti, tulin vierelle ja kun ei ennakoinut liikkurin käskyyn, niin palkkasin maahan.Ensi kerralla pitää ottaa sivulle ja siitä palkka.
Luoksetulo,vauhti ok, pieni törmäys mutta asento suora.Pyysin sivulle liian nopeasti, täytyy muistaa laskea, olenkohan aina liian hätäinen? Tosin melkein aina palkkaan edestä ja silloin kyllä odotan aika pitkään.Mutta siis, pitää muistaa tämä.
Liikkeestä seiso, siinä myös pyssäsi välittömästi,etujalat vaan jäi niin ahtaalle, että hiukan suoristi rintakehäänsä.Pysyi suorassa ja rauhallisesti ,ja palkkasin jälleen kun edelleen seisoi liikkurin sanoessa käsky.Tämäkin seuraavalla kerralla pitää muistaa ottaa perusasentoon saakka.
Myös siirtymiset liikkeiden välissä tein niin että Q oli hallinnassa, ja se puoli sujui myös hyvin.
Loppuun otin vielä vauhtiluoksetulon, ja siitä autoon.
Qlla on nyt hiukan hämmentynyt olo,joka on ihan positiivista.Kotioloissakin torstain jälkeen on vallinnut vähän diktaattorimeininki, eli mitään erivapauksia ei ole, ja kaikkeen häröilyyn puutun kunnolla.Myöskään ei ole mitään halihetkiä,se vaan provosoi Kuurassa sikailumeininkiä..josko laumajärjestys tässä rakentuisi..
Joka tapauksessa,ihan hyvä fiilis jäi treenin jälkeen.Kyllä se osaa, ja myös jatkossa halunnee totella.
Ja jos mulla on tarve lässyttää ja helliä jotain, niin ehkä olis ihan suotavaa että kohteeksi valikoituisi lapsoseni tai mieheni? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti