Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 26. toukokuuta 2011

Just

Tämä on taas se treenikerta ,jonka haluaisin täysin jättää kirjaamatta ylös..ihan aina ei ole kiva avautua lukuisista ongelmistaan, ja meillä on taas uusi!
Ja kyllä, kentällä tuli jossain vaiheessa jo itkuakin väännettyä, nyt päällimmäisenä tunteena on se, että en anna periksi! kerta kaikkiaan väännän sen hallinnan ja suhteen kuntoon, vaikka melkein henki menis.Muutoin meillä ei ole mitään asiaa kisaamaan.
Jari R järkkäsi meillekin mahdollisuuden kisanomaiseen treeniin.
Olin itse väärällä asenteella, olin kilometrin päähän varmasti epävarma ja jännittynyt,mikä oli huti nr 1.
Lisäksi nostatin Kuuran virettä juuri siinä ennen ilmoittautumaan menoa, mutta tein sen liian lähellä sitä pariamme,nuorta urosta.Ja kun sitten matkasimme kohti "tuomaria", lipesi Q siinä vähän ennen kättelyä haastamaan riitaa sen toisen kanssa.En ihan sitä kyllä osannut odottaa,ei kiva! Onneksi Chili? siitä vapautui ,vaikka ensin jäikin vähän jänskättävä olo päälle,vilpittömät ja sydämestä lähtevät pahoittelut!Q autoon, ja Chilille kivampi pari tottisteluun.Onneksi tosiaan kaikki meni siltä osin hyvin, eikä Qkaan tietenkään sitä toista syönyt eikä purrutkaan,mutta kävi rähjäämään.Ihan yhtä paha, ja sekin kielii mun huonosta asemasta.
Ideariihi on pistetty toimintaan,tämähän korjataan!
Lopuksi Q kuitenkin pääsi vielä treenaamaan,vaikka sitä siinä arposinkin.
Tein kaavion ja jäävät kisanomaisesti, enkä palkannut kuin vasta luoksetulosta.Eka suora oli asennon puolesta melko ok, mutta ei ilmeeltään sitä mitä pitäisi, selvästikään se ei ollut kuulolla ja keskittynyt.Joten täyskäännöksessä sille kävi fiba.Käännyin uudelleen ja tein täyskäännöksen, tästä se jotenkin heräs henkiin, ja loppuosan seurasi hyvin.Hölöryhmää lähestyttäessä mun mielestä jätätti hiukan.Jäävät ok, luoksetulo hyvä.
Noudoissa otin vain telineet paluina ja Minna toimi apparina.Hyppy ei kolissut, A-este myös nätisti, tosin ennakoi ekalla irrotusta iskunoutoon.Se uusittiin ja vapautin vähän aiemmin.
Kun ekalla kerralla aseesta loppui patit, niin pyysin Jarilta vielä uudelleen laukauksia.Suoralla ekasta laukauksesta käänsi päätään (näitä ei tosiaan ole harjoiteltu..), mutta kakkos ja kolmoslaukauksen kohdalla ei enää mitään reagointia.Ja se seuraamispätkä oli myös muuten hyvä, palkkasin täyskäännöksestä.
Nyt menen harjoittelemaan sitä, mistä saan oikean tunnetilan silloin kun mun pitää oikeasti puuttua Kuuran tekemisiin.Mun on äärimmäisen vaikea kaivaa itsestäni esiin suoranaista vihaisuutta, vaikka kiehun sisältä niin ulospäin en meinaa saada nopeita ja jämäköitä refleksejä.Kiltin tytön syndrooma vaivaa, mutta vapiskaa risut ja männynkävyt, kyllä täältä vielä natsi kuoriutuu:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti