Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kevään jälki nro 2

Laiskana ajelin vain Haunisten tunnelin suun maastoon.
Jälki n 700 metriä, viisi kulmaa, kuusi keppiä, jana n 40 metriä ja lähtö vasempaan.Vanheni tunnin.
Jana oli tänään itse asiassa aika hyvä, eli Q eteni suht suoraan eikä kumma kyllä rynninyt, vaan meni sellaista jolkottelua pää alhaalla,tykkäsin.
Lähti oikeaan suuntaankin ihan varman oloisena.Ekaan kulmaan asti meno kuitenkin oli vähän turhan iloista loipottelua, ja meni ensin kulmasta ohi.Huomasi itse varsin nopeasti, ja etsi jäljen ja löysi ekan kepin, joka oli kohta kulman jälkeen.
Lähti jatkamaan jälkeä, mutta ei vieläkään työskennellyt niin kuin kykenee, vaan oli vähän puolhuolimatonta.Jossain kohtaa vähän merkkasi kepin tuntuisesti, ja yritti paikallistaa(kenties), vaan kun en ollut mitenkään varma itse oliko niillä main keppiä tai ei, niin katsoin parhaaksi antaa Qn tehdä hommat itse.Ja myöhemmin kun jäljeltä palattuamme tarkistin taskuistamme saaliin, niin just kakkoskeppihän se uupui.
Joka tapauksessa, sen jälkeen Qn työskentely oli jo sitä mitä piti.Meni tarkasti ja rauhallisesti, ja piti hyvin huolta ettei hukannut jälkeä.Muutamia kertoja se korjasi heti askeleen päästä jos oli ajautunut viereen ,eli selvästi nyt halusi saada kepit ylös ja myös palkkansa.
Viidestä kulmasta eka oli vähän huono,kaksi seuraavaa todella hyviä, nelosella teki pyörähdyksen ja viitoskulma taas hieno.
Viitos ja kuutoskepin väli oli tarkoituksella yli sata metriä, ehkä jopa 150 m, ja mulla itsellä meinasi usko jo loppua, kun en muistanutkaan kuinka pitkä etappi se oli.Kuutoskepillä oli bileet, ja Q oli itsekin valtavan tyytyväinen itseensä.
Joten alun kauneusvirheistä se itse paransi työskentelyänsä huimasti, ja kuudesta kepistä viisi saatiin talteen.
Paljon parempi mieli kuin kauden ekan jäljen jälkeen:-)
Päivällä käytiin katsomassa äippä-Hallan agiliitelyä Liedossa, ja otettiin pikku tottispätkäkin ulkokentällä.
Ilahduttavaa , että Q oli aika hyvällä moodilla kuulutuksista ja ympärillä pyörivistä koirakoista huolimatta.Mutta kyllä sen kontakti silti putoili kun seuraamista otettiin kohti hallia ja kaikkea äksöniä.Niin kuin Anne sanoi, se samalla kun seuraa, yrittää tehdä myös tarkkailua ympäriinsä, jolloin tuloksena on näennäisseuraamista.
Saatiin kuitenkin vielä hyväkin pätkä tuon jälkeen, että tarvii vaan treenata kaikenlaista häiriötä.

2 kommenttia:

  1. En tiennytkään että sulla on blogi!! Kiva päästä lukemaan teidänkin treeneistä :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vaan:-)
    Mä olen lueskellut sun tekstejä jo tovin..
    Saa aina treeni-intoa lisää kun vähän kateus iskee muiden mennessä hienosti eteenpäin.

    VastaaPoista