Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Sillisalaatti

Sitä meidän tämän päivän treeni taisi olla..vähän kaikkea ahnehduin ottamaan samaan treenikertaan.Sujui kuitenkin ihan ok.
Haunisissa kentällä.
Ekalla pistolla ,vasemmalle puolelle, oli matkan varrella peitelty muumiteltta, jossa ei ollut ukkoa, ja oikea maalimies vasta siitä 20 metriä syvemmällä lumipenkan takana.Q lähti hyvin ,tsekkasi huolellisesti piiloa ja fiksusti ymmärsi jättää sen ilmaisematta. Teki toisaalta sen virheen , että tuli pois siltä pistolta takaisin keskilinjalle.Lähetin uudelleen samasta kohtaa, nyt irtosi syvälle mutta kaarsi taas turhan aikaisin aluetta eteenpäin eli oikealle.Kutsuin sitä , mutta se sai hajun ja paikallisti maalimiehen.Siellä vaadittiin haukkuja kunnes olen vierellä, ja naksautan kun se edelleen haukkuu musta huolimatta.Se sujui hyvin, ehkä pieni tauko kun kiipesin lumipenkkaa ylös, mutta aktiivisesti itse jatkoi.Heli oli makuuasennossa, Q oli nätisti, mutta ilmeisesti se joutuu silloin "hillitsemään" itseään,lisäksi kuljetutin sen hallinnassa vapaana keskilinjalle ,joka sekin vaatii Qlta aika itsensä kokoamista; näistä tai jostain ? syystä se kävi seuraavalla pistolla aika kuumana.
Kakkonen oikeassa reunassa, tällä kertaa ukko oli umpparissa, eli peitellyssä koirahäkissä.Siellä myös ilmaisu kunnes saavun ja merkkaan naksulla.Hyvä kaikin tavoin muuten, mutta yritti tassuilla kaivaa itseään sinne häkkkiin.Komensin ei, ja lopetti sen ja haukkui taas ihan korrektisti.Tästä palkka. Ja jälleen kuljetus hallinnassa keskilinjalle.
Kolmosesta eteenpäin en enää itse mennyt piiloille, vaan lyhyen ilmaisun jälkeen ukko palkkasi nannalla ja kuljetti eteenpäin, josta itse kutsuin sen luokseni keskilinjalle uuteen lähetykseen.Näissä ei suurempia vikoja,kolmospisto olisi saanut olla vähän suorempi.Ja kiltisti tuli kauttani, viimeisen heitin yli vauhdista.
Kaikilla maalimiehillä oli ruokapalkka kun ajattelin ettei viitti riekuttaa sitä nyt vielä tuon fyssarikynnin jäljiltä, mutta selvästi Qsta paistoi pöyristys eikö hän tosiaan saa loppulelua?? Ja sitten ovelana se palkitsi ihan itse itsensä varastamalla Elinan treeniliivin taskusta hanskan..
Kaipa se on vaan hyväksyttävä, ettei toi palkkaannu kunnolla muusta kuin leluista.
Loppuun vielä laukaukset pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti