Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 11. huhtikuuta 2011

DSC ma 11.4

Jee, tänään oli tosi kiva treenikerta!
Alkuun Q otti seuraamista:täyskäännöksiä ja kääntymisiä vasempaan,oikeaan , ja tempot;kaikki hienosti.
Seuraavalla hukilla jäävät, istu oli melko nopea, maahanmeno vielä parempi.Seisossa se kääntyi jo vähän vinoon heti, eli ennakoi mun heittävän palkan taakse:-( , mutta sekin seuraavalla yrityksellä hyvin.
Luoksetulossa treenailin sitä ,että saisin sen "rysän päältä" kiinni, se kun taitaa lähteä jo mun rintakehän liikkeestä ,kun sanon "tänne".Ja niin Q menikin vipuun parikin kertaa, mutta saatiin se sille lopulta selväksi, että vasta kun itse kutsu käy , saa tulla.
Tähän väliin muistaakseni otin paikkamakuun,Varovasti arvioisen aika oli ehkä n 4 minuuttia, eli ei järin pitkä vieläkään.Q meni jossain kohtaa lonkka-asennolle, ja huvittavaa oli, että kun Lotta treenasi lähempänä, käänsi Q oikein pään pois ,tyyliin " en varmana lankea, paras etten edes katso kiusaukseen..".Ilahduttava asenne, soisin sen jatkuvan:-)
Ja sitten sokerina pohjalla:
Hyppynouto onnistui hienosti, tosin korkeus oli edelleen se n 97-08 cm, mutta hyppy oli ilmava, ja Q toi kapulan kauniisti luovutukseen asti viimeisellä ,sitä ennen palkkasin pariin kertaan lennosta ,kunhan oli hypännyt myös takaisin.Ok, mahtui sinne alkuun kaksi sellaistakin, jossa se hyppäsi iloisesti menohypyn, nappasi kapulan ja kiersi palatessaan suorinta tietä.Mutta varsin nopeasti kuitenkin huomasi ettei sillä tavalla saa palkkaa.
Niin ja ilmoittautuminen myös ok, tällä kertaa Harri sai olla tuomarina, ja henkilöryhmä myös oikein hyvin.
Sitäpaitsi, Q sai lahjojakin Harrilta, ja minä lainarahaa jolla sain haettua pari lonkeroa kaupasta juhlistamaan onnistuneita treenejä.. :-)
Mikäs siis sen mukavampaa!
Ps,ei mulla ole alkoholiongelmaa , vaikka se lähell' sydäntä onkin:-)
En ainakaan myönnä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti