Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 15. huhtikuuta 2011

DSC tottis pe 15.4, ja vähän muuta

Hallilla taas Anun ja Helin kanssa.
Ihan alkuun laitoin Qn paikkamakuuseen , vaikka se kävikin syystä tai toisesta ihan kuumana. Paras harjoitella k.o viretilassa myös, sillä veikkaan että itse kisatilanteessa se nostaa myös kierrokset kevyesti kaakkoon jo ensimetreillä.Mitenkään täydellinen suoritus ei ollut(äänteli alussa), mutta olin kuitenkin oikeasti ihan tyytyväinen.Se siis pystyi mielentilastaan huolimatta pysymään aloillaan yli 5 minuuttia.Jipsu treenaili vieressä ja vähän munkin ympärillä,sillä olin kyllä hiukan pöhkösti sijoittuneena.Halusin meinaan kuitenkin hiukan etäisyyttä Kuuraan , ja koska olin selin, niin halusin mennä sellaiseen kohtaan, että peilistä saisin kuikuiltua, mitä otukseni puuhaa.Pari kertaa sillä kyynärät nousi, mutta käskystä painui suosiolla takaisin maihin.Lopussa Jipsu otti vielä luoksetulon, siinä Qlla ei ollut vaikeuksia.Palkaksi kissanruokaa.
Seuraavalla suoritusvuorolla otin hyppynoutoa.Ekassa Qlla taisi olla vähän kevättä rinnassa, sillä se hyppäsi, nappasi kapulan, hiffasi hemaisevan Killin siinä vieressä, ja päätti käväistä moikkamaassa.Sitten taas kiireellä kapulalle, ja kiersi takaisin ilman hyppyä. "Great" ajattelin, tämähän hyvin sujuu.Toka kerta oli kuitenkin hyvä, siinä vielä varmistelin antamalla uuden hyppy-käskyn paluuhypyn osalta.Kolmas oli aikas perfect,luovutusasentokin oikein kaunis.Mahtavaa, tässä on kyllä edetty huimasti hallikaudella.Niin ja kaikki hypyt olivat ilmavia, ja hienosti Q nostaa takatassut mahansa alle, eli tekniikkakin kohdillaan.Korkeutta kylläkin edelleen se 97 cm, yes olen mamis,myönnän..
Kolmas kierros,jääviä.Sitä samaa, saishan ne oikeasti olla nopeampia, mutta kun en vaan jaksa välittää niin hirveästi.Itse liikkeet joka kerran oikein, seisossa taisi stepata vaan kaksi miniaskelta.
Näiden jälkeen muistaakseni vasta ilmoittautuminen Jipsun kanssa samanaikaisesti ,kahteen kertaan , ensin Q oli oikealla puolella, sitten vasemmalla.Kumpainenkin ilman huomauttamista.
Hekilöryhmässä uusi "ongelma", eli vähän ylityöstää nyt takapäätään erityisesti kun rupean kaartamaan oikeaan.Se siis pitää kyllä kontaktin ja seuraa tiiviisti, mutta kun suoralla baanalla se seuraa suorana itsekin ,niin kaarroksissa se kaartuu vinoon ja sen peräpää painuu mun takapuolen oikealle reunalle, ainakin lähes..Voisin kisoissa taktikoida kahdella tavalla,eli joko tekemään kaarroksista väljempiä sen sijaan että menen niin nuolten kuin nyt.Testasimme, ja se tuntui toimivan ihan ok.Tai vaihtoehtoisesti istutan sen lähi-istumisen juuri siinä vaiheessa, kun olen alkamssa kaartaa oikeaan.Niin tai sitten voisi tietysti treenata:-)
Luoksetulossa testattiin Qn hermo, mutta nyt pysyi kiltisti vaikka liioitellustikin nostin ja laskin rintakehääni ennen varsinaista käskyä.Muuten se kyllä ekalla törmäsi, tokalla jäi turhan kauas, ja korjasi itse ennakoimalla sivulletulon, ja vasta kolmas oli oikeasti hyvä.Hmm..
Ruutuakin otin, saatiin onnistumisiakin,aika kivalla mallilla ottaen huomioon kuinka minimaalisesti sitä olen treenannut.
Ja ihan lopuksi vielä alokasluokan tokon ryhmäpaikkamakuu, aika 2 min.
Q laittettiin tyttöjen väliin.Muutaman kerran se yritti hakea Killiin katsekontaktia, mutta kun Killi kilttinä ja tunnollisena tyttönä killitti vain ja ainoastaan Heliin, niin Qkin malttoi pysyä nätisti paikoillaan.
Tätä nyt vaan pitää treenata, ei siinä muua auta.Eli ainakin sillä tavalla kun saa niitä onnistumisia, mäkin ehkä alan luottaa Qn paikalla pysymiseen, enkä ole itse sellaien säpsyukko..
Tiistaina olimme myös hakuilemassa, mutta nyt iski laiskuus, taidan kerrata sen treenikerran tapahtumat yhdessä viikonlopun harkkojen analyysissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti