Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 9. huhtikuuta 2011

DSC pe 8.4

Illalla tottistreenit hallilla kera Anun ja Marjan.Kaikilla koirilla tais mennä treenit kivasti!
Valopilkkuja meidän kohdalla: ilmoittautumiset pariin kertaan, ja niissä Q ei enää pompi,jee!Eikä juuri ota häiriötä toisesta koirastakaan, eli mentiin yhdessä sekä Jipsun että Quron kanssa, paketti pysyi kasassa.
Toinen ilonaihe ol paikkamakuu.Otatin sen Qn kanssa heti alkuun ,eli ennen kuin se sai tehdä mitään muuta ja Jipsu treenaili vieressä jääviä.Aika oli taas melko lyhyt, vajaa 3 minuuttia, mutta vaikka pallot lenteli ja Jipsua palkkailtiin sähäkästi ,malttoi Q pysyä liikahtamatta paikallaan,liikuttavaa! Se on edistynyt;-)
Seuraamisissa se tais olla aika ok,täyskäännöksetkin jopa oli tiiviit, vasempaan kääntymisiä pyrkii jopa vähän ennakoimaan, eli peräpään käyttö on vissiin sen mielstä nykyään ihan hauskaa:-)
2 kilon kapulalla nouto , se oli kohtuullinen, ei tosin palauttanut laukalla.No välimatkakin suht lyhyt, en jaksanut niuhottaa.Perään normikapulalla, siinä myös vauhti oli hyvä.
Luoksetulossa taas palkka edestä viiveellä, mutta ei taaskaan yrittänyt ennakoida sivulle siirtymistä,hyvä Q!
Jäävissä olen itse alkanut sluipailla..eli olen tuuminut, että koska Q on vähän kömpelö, eikä niin sähäkkä, niin tietty vauhti on ihan ok.Ja pieni steppaus seisossa , senkin katson läpi sormien.Treenikaverien juryltä tiukka tuomio:-) no ei kai..mutta onhan se totta että vähän sinnepäin asenteella ei saa aikaan näyttävää tottista.Täytynee siis piukentaa kriteeriä jäävissä.Hyvää näissäkin oli se, ettei istumisessa valu maahan mun poistuessa, ja maahanmeno suht nopsa.Seisossa 3 askeleen steppaus,mutta ei varsinaiseti yritä perään. Otettiin sitten seiso uusiksi muutamaan kertaan , niin että heitin namin heti, ja lopuksi viiveellä.Näissä pysähtyi ilman lisäaskelia.
Jaa mitähän muuta oli? Ai niin se hyppy loppuun.Meni kolmeen kertaan menopaluuna aika kauniisti.Ekan paluussa hiukan jalat kopsahti rimaan ,lopuissa nosti jalat paremmin.Eikä yrittänyt väistää missään kohtaa, se oli hienoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti