Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Tottis kentällä ma 25.4 ja ti 26.4

Maanantaina ensin yksin TPHn kentällä ja vielä lopuksi Marjan kanssa.
Seuraaminen hyvää, palkkasin tokan täyskäännöksen jälkeen.Tasamaanouto hyvin, palkkasin edestä.Hyppynouto pariin kertaan , hyvin molemmat.Ekan palkkasin edestä, ja tokan vauhdista kun oli hypännyt paluun.Olin jo ihan täpinöissäni kun arvelin että hyppy olis ollut jo metrin.
No höh, ei ollut , vaan 95 cm kun tarkistin metrimitalla myöhemmin:-(
Vielä Marjan avustuksella A-estettä kapulan kanssa molempiin suuntiin.
Tiistaina en ehtinyt hakutreeneihin, mutta menin sitten seiskan kieppeillä lyhyesti tottistelemaan kilapilevien ryhmän vuorolle.
Ja aika mukavasti meni sekin.
Otin ilmoittautumisen yhdessä Liisan ja Colan kanssa, eli Qlle vieras koira.Hyvin pysyi Q muuten lapasessa, mutta muisti taas ilmoittautua haukkuen:-(.Kielsin,ja pyysin Saria kättelemään meidät uudelleen, nyt hyvin.
Siitä Q hallinnassa kaavion aloituspaikkaan.Kun teimme kaiken kokeenomaisesti, niin siinä meni tietty aikaa melko pitkään ennen kuin "lähtölupa" oli taskussa, ja siinä Q myös keksi haukkua komentaakseen.Jälleen tiukka kielto, hetki hiljaisuutta ja liikkeelle.
Kaavio meni mun mielestä ihan hyvin, piti kontaktin ja vireen loppuun saakka, myös hölöryhmä ok.
Liikkeestä istumisessa oli kuulemma istunut hyvin, ja suht nopsaan, mutta kun kävelin eteenpäin meni se maaten.Palasin nostamaan sen istumaan, ja lähdin uudelleen.Nyt pysyi istumassa siihen saakka, kun oli jo melkein takaisin vierellä eli n 3 metriä ennen valui taas maahan.Tätä loppuosaa pitää siis nyt vahvistaa!
Liikkeestä maahan ja luoksetulo,ok.Ei hirveän hidas maahanmeno, ja loppuasennot hyvät.Siitä hallinnassa kapulalle, siirtymä oli hyvä!
Tasamaanouto;heitin vinoon ja aika lyhyen heiton, jolloin palautuskin oli hiukan vino.Tässä kohtaa kuitenkin palkkasin.
Suht hyvin pysyi paketti siis kasassa, ja vire kesti toivottuna vaikkei välipalkkaa saanutkaan. Paitsi odottaessa pidemmän aikaa, turhautuu.Sitä odottamista ja patoamista siis kuurina.
Paikkamakuussa olin ihan sen edessä,kerran koitti kyynärät nousta.
Myöhemmin otin A-estettä, joka hyvin.Marja edelleen apparina, teimme lopuksi niin , että minä heitin ja pysyin aloillani.Q ei ollut enää liinassa, mutta Marja vähän käveli siinä vierellä "saattaen" sen menopaluuna.
Ja jes! Todistetusti Q pääsee metrisen hypyn yli.Nyt vihdoin uskalsin kokeilla, olen ylpeä itsestäni.Laitoin kyllä silmät kiinni Qn hypätessä.Tässä kauneusvirhe, ja Q pääsi kiertämään mennessä, mutta tuli paluuhypyn iloisesti.Nyt pitää kaikin keinoin välttää sitä, että pääsisi kiertämään.Ensinnäkin siksi ,että turha antaa oppia vääriä suorituksia, mutta myös siksi, että jos se kiertää palatessaan se myös keksii häipyä kapulan kanssa...
Keskiviikkona kävin aamulla vielä yksin.A-este hyvin molempiin suuntiin lman apuohjaajaa, ja hyppyä paluuhyppynä ja palkka vauhdista.
Ihanaa, kyllä siitä vielä pk-koira taitaa tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti