Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tottista kokeenomaisesti

Eilen ehkäpä jopa ekaa kertaa kokeenomaisesti ilman välipalkkaa.En ainakaan muistin syövereistä saanut kauhottua esiin yhtään varmaa havaintoa aiemmasta kokeilusta.
Eli suunnitelmana ottaa peräjälkeen seuraamiskaavio(sovellettu, kun halli on aika pieni), henkilöryhmineen.Sitten liikkestä istu, liikeestä maahan ja luoksetulo, tasamaanouto ja hyppynouto ja siinä yhteydessä loppupalkkaus.Ajattelin myös ,että jos joku virhe sattuu, en ala niitä korjaamaan, eihän se muuten olis kokeenomainen.
Miten sujui?
Paljon oli hyvää, virheitäkin mahtui silti mukaan.
Mistä olin varsinkin tyytyväinen, niin liikkeiden välit se piti herpaamattomana kontaktin, siinä sille oli ihan luontevaa psysä tiukasti seuraa-käskyn alla.
Itse seuraamisessa eka täyskäännös(joka oli ihan Lotan vierestä, metrin päästä): se ilmeisesti väisti Lottaa jotenkin, ja poukkosi oudosti siinä vierelläni, eikä kiertänyt takaa kuten yleensä.Juoksu ja hidas oli ok,vasurikäännös ok,pysähdys ok, ja muutamia ylimääräisiä koukeroita steppailimme pienessä hallissa, jotta seuraamiseen saatiin lisää pituutta;edelleen ok.Toinen täyskäännös sujui hyvin, hölöryhmä hyvin(kenties oli inan taaempana ryhmässä,lähinnä tuntui siltä, muttei juuri näkynyt kun kurkin peilistä, että voi olla että kuvittelenkin).
Annetaan nyt seuraamisesta itsellemme vaikka 8,löyhempi tuomari alokkaasta saattaisi antaa ysinkin..
Liikkeestä istu, aika standardisuoritus meiltä, saisi istua nopeammin, ollaan tiukkoja, annetaan 8.
Maahanmenossa tuli virhe.Tässä kohtaa sorrun antamaan kootut selitykset;koska halli on niin lyhyt, seurautin Kuuran vähän matkaa, istumisen jälkeen , tein täyskäännöksen ja otin maahanmenon eri suuntaan.Saattoi sekoittaa Qn pään tuokin, mene ja tiedä.Eli vaikka annoin ennakoivat käsimerkit,niin jatkoi seuraamista ilman pysähdystä.Vaikka olin päättänyt etten korjaa, niin annoin uuden käskyn,sillä niin kisoissakin olisin tehnyt.Sitä en osaa sanoa meniskö heti nollille? Joka tapauksessa sen kolmen neljän ylimääräisen askeleen jälkeen toistetulla platz-käskyllä meni suht nopeasti maahan ja luoksetulossa ei ollut mitään huomautettavaa, eli melko tiivis, ei törmännyt, tuli suoraan , sivulle siirtyminen hieno.Jos me saatiin pisteitä, niin ehkä sitten 7.
Kontaktissa siirtyminen hallin sivulle, jossa penkillä odottamassa noutukapula(leikisti siis kapulateline), ok tässä jouduin antamaan"hmm"-tuhahduksen kun se aikoi kenties napata kapulan itse.Kiltisti pysyi ruodussa.Nouto sujui hyvin, odotti nätisti lupaa, hyvä vauhti molempiin suuntiin, kaunis luovutus, ja sivulle siirtyminen, tästä taidan antaa meille jopa kympin,en kyllä löytänyt siitä mitään vikaa.
Mutta hyppynouodossa kiersi paluun,harmillista.Tästä siis 5 miinuspistettä,kymmenen jäi jäljelle.
Kaiken kaikkiaan olin oikein tyytyväinen, ei sillä tuntunut kauheasti vire laskevan vaikkei mitään välipalkkaa saanutkaan.Ja mitä ehkä itse eniten jännitin, eli kun alla palkkaamattomuutta ja siihen perään kaksi noutoa, että hilpaseeko se sen kapulan kanssa tokalla noudolla, niin hienoa että se sujui.Tai sujui ja sujui, mutta että kapula kuitenkin palautui minulle ilman mutinoita.
Nyt täytyy kuurina sarjoittaa nuo peräkkäiset noudot.
Otinkin kyllä sitten seuraavalla sessiolla perättäin pariin kertaan.Ekalla taas tasamaa hyvin ja hyppynoudossa yritti kiertää.Ja kun kielsin niin oli kyllä hetkisen myös vallaton sen kapulan kanssa.Henkien taistoa ei kuitenkaan tarvinnut käydä kauaa, se antoi ihmeen helposti periksi.
Joten taas tasamaanouto, sitten hyppynouto (nyt varmistin ylimääräisellä hyppykäskyllä), nyt hyvin.
Ja vielä jollain myöhemmällä rupeamalla otin hyppynoudon, nyt täysi onnistuminen, ilman apuja,hyvä Q.
Muutenkin se tunti tuntui tosi pitkältä tällä kertaa, ehdittiin treenata vaikka mitä. Paikkamakuu oli hyvä,siitä 9 tai 10, jos vielä senkin pistetytän.
Ja ruutua treenasin.Uudet pikkuruiset ruututörpöt, jotka näyttivät lähinnä hiukan ylisuurilta sulkapalloilta.Siinä ekalla yrittämällä Q hämääntyi niin, että toi niistä mulle yhden:-)
Seuravalla yrityksellä jätin ruudun keskelle lihapullan.Nyt Q meni sinne hienosti, meni maahan hienosti keskelle ruutua, ja kun otin ne loppukrumeluuritkin ,niin sekin sujui tosi hienosti.
Ruutu vielä niin ,että siellä ei ollut palkkaa, ja Zip ja vapautus kun Q oli irronnut sinne hienosti ja tällännyt itsensä keskelle ruutua, palkka minulta niin että heitin pallon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti