Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kevään ensimmäiset metsätreenit, hakua x 2, ja esineet

Tiistaina eka metsätreeni.Maskussa lemmikkien hautausmaan maisemissa.
Qlla aika vallaton tekemisen meininki,ou nou..
Eka pisto vasemmalle ihan ok,ilmaisu myös ok, pitkä sarja.
Ja tokalla irtosi kauniisti suoraan, ja ehdin jo ajatella että wau,hyvin menee.Vaan elikko irtosi jonnekin yli 100 metriin, kaarsi kyllä oikeaan suuntaan ja tuli pois pistolta, kaunis pisto siis ,mutta ihan turhan syvä.Lähetin uudelleen, hiukan eri kohdasta, nyt koukkasi vähän alueen etureunan ulkopuolelta, irtosi jos mahdollista vielä syvemmälle, tsekkasi koko oikean puolen ja mun kiljumisistani huolimatta ryntäsi keskilinjan yli, ja etsi siinä samalla myös toisen puolen.Ihan just joo EI näin meiningillä..Ohimosuoni tais vähän mulla jo pullistua, mutta Anu tsemppasi että älä oo niin ankara, onhan tämä kevään eka metsätreeni vähän tällainen mihin helposti ujuttuu mukaan omia koukeroita:-)
Ok, kun Q saatiin taas kiinni, antoi Elina metsästä pienen ääniavun, jotta Qlla aivot saisi solahdettua työskentelymoodiin irroittelumoodin sijasta.
Koko lopputreeni sitten sujuikin ok.
Myös se nelonen, jossa oli vähän jäynää mukana, eli matkan varrella oli kaksi umpparia,jotaka olivat tyhjiä ja ukko oli täydessä syvyydessä.Tähän lankaan Q ei kuitenkaan mennyt,tarkisti nopeasti piilot ja jatkoi sitten matkaa syvemmälle.
Lauantain treenit olikin jo alusta asti paljon paremmat.
Treeni oli seuraava (alueena Piuhan vakipaikka):
1. vasemmassa etukulmassa, siellä umppari missä ukko, ilmaisuksi riittää aloitus.
2. oikean etureunan täydessä syvyydessä ukko, mutta taas matkan varrella hämynä samanlainen umppari kuin ykköspistolla, nyt tyhjänä.Lyhyt ilmaisu.
Kolmonen täydessä syvyydessä, ja nelonen plus viitonen tyhjiä.Kuutonen löytö.
Kolmonenkin sujui hyvin, siellä 10 haukkua.
Nelosen tyhjä alkoi kauniisti eli suoraan ja täyteen syvyyteen , kääntyi oikeaan suuntaankin (jee, sillä tyhjä osui oikealle, ja siellä Qlla oli pitkään ongelmia kääntyä aluetta eteenpäin,kun aina tuli silmukka vasempaan), mutta hetken päästä Q päätti sitten irrota vielä syvemmälle.Joopa,pitänee keksiä tohon nyt jotain.
Toinen perättäinen tyhjä tuntui musta etukäteen ihan hyvältä ajatukselta, mutta selvästi ainakin nyt tauon jälkeen se vähän söi Qlta uskoa.
Eli ei irronnut heti vaan oli vähän sen näköinen siinä 20 metrissä, että huijaat vaan , ei siellä kettään ole!
Meni se sitten kuitenkin, kun vaan vaadin, eli lopulta se teki tosi hienon ja syvän kauniisti aluetta luotaavan piston.Olis vaan ollut kivampi kun ei olis ollut sitä takkua siinä ekassa yrityksessä.Mutta tämä meni oikeastaan mun piikkiin , se oli liian vaikeaa Qlle pitkän tauon jälkeen.
Ja vimpalle irtosi hienosti, se oli peräänlähtö mutta Anu kyllä ehti jo perille ennenkuin sain Qn lähetettyä.
Kaiken kaikkiaan onnistunut treeni.
Sieltä sitten esinetreeniin.
Kaksi kaistaletta. Eka kaistale tuntui hankalalta, mutta ei onneksi Qlle ollut sitä.Melko tiheää havutaimikkoa,esine perällä lähellä takarajaa , melko keskellä.Hyvin meni, tosin hetken Q siellä viipyi, veikkaan että irtosi taas ensin turhan syvälle.
Kakkoskaistale oli aakeaa heinikkoa, siellä Q eteni hienosti takalinjalle, meinas mennä yli , mutta nopeasti kääntyi takaisin tallatulle alueelle, ja löysi nopeasti.
Kummankin luovutus oli turhan hätäinen, mutta sitä voin treenata erikseen.Tämä oli positiivinen ylläri, että sujui näin hyvin kun oli kevään eka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti