Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Haku 19.4 Piuhassa

Tällä kertaa aloitus oikealta,etureunat limittäin.
Alueella kuusi piiloa, päätin käyttää Qlle vain neljä.Treenisuunnitelmana oli että perushelppo, kiva treeni.Kolmelle ekalle löydölle 30 haukkua kussakin, viimeiselle riitti aloitus.
Miten sujui?
Pistot etureunoihin olisivat voineet olla suoremmat.Ekassa jopa yritin huutaa sen takaisin, mutta ei tullut kun sai jo hajun ja bongasi ukon.Siellä Elina oli pressuun kääriytyneenä seisomassa puun oksien lomassa.Q oli hypännyt Elinaa vasten, mutta laskeutunut heti alas ja hakkui kauniisti ja voimakkaasti.Ehdin ihan jo hyvin lähelle, muttei mun könyämisistäni piitannut,hyvä Q.Palkkana keltainen Tuukka-pallo.
Kakkonen eli vasen etukulma.Siinä pisto oli parempi, mutta inan sielläkin joutui alueen takaosassa koukkaamaan takaisin päin.Ilmaisussa ekat 20 haukkua tuli hyvällä sarjalla ja voimakkaasti, mutta sen jälkeen sävy muuttui vähän kimittävämmäksi.Anu oli hyvin kartalla ja sai kehaistua Qta oikeassa kohtaa, ja jatko oli taas sävyltään oikea.Olin just vierellä kun sai palkkansa,tennisnarupallon.
Kolmosen pisto oli jo sitten sellainen mihin olin oikeasti tyytyväinen.Siis suora! N 5-10 metriä ennen oli hämypiilona kankainen agitunneli, mutta Qlla oli selvä haju, ja se päräytti suoraan Elinan piilolle.Aloitti haukun hyvin, ehdin olla tovin siinä vierelläkin, kunnes sai palkan.Edelleen Tuukka-pallo.
Nelosen pisto myös suora, mutta siinä se painoi parin metrin päästä maakuopassa pressun alla makaavan Anun ohi vielä 15 metriä syvemmälle.Kääntyi aluetta oikeaan suuntaan eteenpäin, ja siinä kohtaa sai hajun ja rupesi paikallistamaan maalimiestä.Palkaksi Wubba-kongi, eli nousujohteinen palkka (ainakin itse kuvittelen niin, toivotaan että Qkin arvosti).
Hyvä treeni, nokka oli auki, ja ei tehnyt enää sellaisia hullun ylisyviä pistoja.Q vaikutti varsin tyytyväiseltä treenin päätteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti