Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 21. huhtikuuta 2011

Laimeaa yritystä

Tänään olin kyllä jo treeneihin mennessä ihan väsy, ei ihan välttämättä järkevin hetki treenata Qn kanssa ,kun ei itse ole sata lasissa.
Illan kohokohta oli kuitenkin ketjutetut noudot.Eli ensin tasamaa:odotti lupaa, ok vauhti, paluussa kuikuili estettä.Luulin jo että nyt se tulee hypyn kautta takaisin, mutta ei sitten kuitenkaan.Pienen koukkauksen kautta perille, luovutusasento oli vähän kaukana ja sen korjasin.En muista palkkasinko..
Perään hyppynouto.Heitin ihan vinoon, ja pyysin Heliä asettamaan kapulan keskemmälle.Aikanaan pitää tietty treenata vinoja heittojakin, mutta nyt en ehdoin tahdoin halunnut Qn kiertävän paluussa.Niin kun se pointti oli just siinä luotettavassa paluuhypyssä.Ja se sujuikin ilman lisäkäskyjä, sillä ei ollut ajatustakaan kiertää.
Vielä yksi hyppynouto, jossa palkkasin lennosta heti kun oli hypännyt takaisinpäin, sekin oikein hyvin.
Seuraamisessa ei mitään ihmeitä,ihan ok suoritus jopa melko pitkää pätkää tempoineen ja muineen.
Jäävissä hinkattiin välillä suoria maahantippumisia ja välillä liikkeenä.Oi kunpa se kykenisi tekemään yhtä nopeita sukelluksia seuraamisesta kuin mihin se kykenee hetsattuna, on se niin hankalaa.Kateellisena katselin Killin taiturointia..
Joo oli siellä meilläkin muutama kelvollinen, mutta..
Luoksetulossa se on nyt hakeutunut kauemmas.Toisaalta hyvä kun ei törmää, toisaalta tarjoaa välillä liian löyhää-kumma miten ne "bravuuritkin" aina välillä lakoaa käsiin,miksei mitään saa "jäädytettyä" tai lukittua onnistuneeseen toimintamalliin??
Pikkamakuu:alussa oysyi n pultoista minuuttia ihan ok.Mutta kun Killi liikkeiden välissä kirmasi moikkaamaan mua, oli se Qlle liikaa.Palautin sen pienellä rähinällä takaisin, tällä kertaa pysyi reilun viisi minuuttia kunnes palkkasin.Oli vaihtanut lonkka-sennolle, sitä se tekee kyllä aika jatkuvalla syötöllä sen parin minuutin jälkeen.
Ruututunarointia tänään, oli enemmän kiinnostunut taas tötteröiden tuomisesta kuin muusta.Ou jee, tämäkin oli ihan ok mallilla viimeksi.
Ja muutenkin se vinkui ja vonkui Killin perään, yritti astua mua vähän joka välissä, ja oli taas ihan sekstailumoodilla.Sikakivaa:-(
Niin ja eturauhanen varmaan on taas paukkunut.Köntystää oudosti takapäästään selkä köyryllä(minkä Helikin totesi), ja pissa oli taas kumman tummaa.Ettei lienen jälleen pissan joukossa verta.
Lääkärireissu tiedossa taas, odottaisko palkkapöivää kun tilillä on 8 euroa? Vai pitäisköhän mun mennä kiireesti pääsiäisen jälkeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti