Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Haku Pörintiellä

Yhteistreeni TKKn toisen hakuporukan kanssa.Alue eri kuin yleensä,nyt normaalin alueen takana.
Suunnitelma: Alue piti talloa limittäin, mutta syystä tai toisesta se ei nyt ihan onnistunut.Joka tapauksessa päätin käyttää viisi ensimmäistä piiloa, ja sitten vaan aina palata aluetta takaisin päin lähettämään seuraavalle puolelle.Joten tallaus oli vähän kyllä hanurista, mutta ei anneta pikkusekkojen häiritä.Ja vaikka alue oli Kuuralle uusi , ja sinne joukkoon mahtui haasteita, niin päätin kokeilla kaikkia ilman apuja.
Oikealta aloitus:etukulmassa ukko valmiina.Q teki muistaakseni erinomaisen piston, eli ensin aakeaa laakeaa suoraa ja sitten kallionrinnettä ylös.Haukkuja 15-20,vieras maalimies(Risto),siinä ei hämminkiä.
Kakkonen vasemmassa etukulmassa, ja siellä umppari (kompostikehikko).Laura myös uusi meille.Sinne Q lähti suoraan mutta teki pienen kiepauksen taaksepäin.Ihan ok pisto kuitenkin vielä, ja löysi hyvin.Täällä vaadittiin vain haukun aloitus.Q oli taas ryskäissyt päin piiloa paikalle saapuessaan, mutta kun aloitti haukun niin peruutti kauniisti oikeaan kohtaan.Tähän pitää kyllä keksiä joku korjausliike.Ei se hypi päin tukevia piiloja,vain jos ne on huteria, mutta ei se silti ole suotavaa.
Kolmoselle jouduttiin sitten tulemaan aika pätkä takaisin keskilinjalla,tämän piston haasteena koiralle mennä ensin aukeaa harvaa metsää, ja kallionrinteiden "leikkaus"kohadasta n 40 metrissä ylös ja syvemmälle.Tämä pisto onnistui superhienosti, vaikka olin luullut siinä olevan hankaluuksia edetä suoraan, mutta ei;sinne se ampaisi hienosti.
Nelonen myös suora,ja haukun aloitti hyvin,tässäkin riitti lyhyt ilmaisu.
Viitospisto olikin sitten meille ylivoimaisen vaikea, vaikken sitä sellaiseksi yhtään etukäteen kuvitellut.Matkan varrelle oli siojoitettu hämypiilosysteemi n 10 metriin ja hiukan vasemmalla puolen lähetyslinjasta puiden katveeseen.Myöhemmin fiksuina tätä hiukan siirrettiin, mutta meillä siis vielä tuossa.Q kävi tsekkaamassa hämyn niin kuin pitikin, mutta harmin paikka, se ei korjannut linjaa suoraksi ja mennyt piilon plus puiden oikealta puolen, vaan koukkasi vasemmalta puolelta jolloin se lähes automaattisesti ajautui viistoon. Kutsuin sitä pois, ja lähetin uudelleen hämypiilon takaata.Vaan eipä mennyt edelleenkään sinne minne piti.Nyt en muista tarkalleen ,mutta jonkun kerran se meni jo ihan läheltä piiloa vaan ei kuitenkaan saanut hajua ukosta.Vähän ihme juttu, miten se olikin niin hankala.?Kun itsekin jo siinä vaiheessa palloilin lähes piilolla asti, olin tarkistavinani ettei Risto ole siellä.Hyvä minä taas, sokeaksikin olen tullut.
Menin aluetta eteenpäin lähettämään Kuuraa seuraavalle pistolle.Sinne se teki ihan ok piston, josta siis tuli myös tyhjä, kun olihan se Risto siellä edellisellä piilolla!Toisaalta paremoi koiralle etten liikaa pommittanut sitä ,vaan sain sen välillä palkattua tyhjästä.
Viitonen otettiin loppuun ääniavulla, ja vaikka se irtosi sinne vauhdilla ja melko suoraan, sai se vieläkin hetken paikantaa missä se maalimies oli.
Pyysin sitten vielä Jaria innostavaksi peräänlähdöksi loppuun, ja päästin Qn irti Jarin vielä pinkoessa.Muutama haukku ja palkka, kierroksentnousi loppuun hyvin.
Ai niin , ekat kaksi palkkasivat lihapullilla mutta niilläkin hetsaten, ja Q tuntui ihan tyytyväiseltä tällä tavalla ruokaa saadessaan.Kolmosesta eteenpäin se sai Wubbakonginsa.
Joten pistot 1-4 meni oikein hyvin, ensi kerralla sitten vaan helppoa loppuun , jottei lopussa tule enää takkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti