Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 2. kesäkuuta 2011

Hakutreeni 2.6

Haunisissa, tunnelin suulla.
Aloitin oikealta, eli oikeassa etukulmassa löytö, Q ilmaisee n 10 haukun verran.
Vasemmassa etukulmassa myös löytö, ja suurin piirtein yhtä pitkä ilmaisu (tai siis ennemminkin lyhyt).Etukulmissa kummassakin annetaan ääniapu, eli maalimies huutaa "hei", jotta koira varmasti etenee suoraan.
Kolmas lähetys, oikealle, ja tämä pisto on tyhjä.
Myös neljäs lähetys, vasemmalle, on tyhjä.
Viitospisto oikeaan takakulmaan löytö.Ja täällä myös ääniapu.
Viimeinen, eli kuudes, vasen takakulma, ilman apuja, ilmaisuksi riittää pelkkä yksi haukahdus.
Treeni sujui melkoisen hyvin, paitsi kolmannen lähetyksen, eli tyhjän oikealle puolelle jouduin uusimaan.Q irtosi syvälle ja suoraan siinäkin, mutta oli kääntynyt väärään suuntaan.Korjauslähetyksellä laitoin sen menemään hieman uudesta kohdasta, ja nyt sujui hyvin.Myös vasemmalle, eli suunnitelman mukaiselle toiselle tyhjälle, mutta todellisuudessa kolmannelle, Q irtosi hienosti ja kääntyi juuri niin kuin pitikin.Tästä kehuin isosti, ja palkkasin sen lihapullilla.Myös viimeiselle ukolle se lähti ilman epäröintiä.
Nyt Q siis kestää jo paremmin ainakin kaksi perättäistä tyhjää,mutta seuraavaan treeniin taas joko pelkkiä löytöjä, tai väliin vain yksi tyhjä sinne tänne.
Palkka oli tänään nousujohteinen, eli kahdella ensimmäisellä löydöllä sille annettiin lihapullia, mutta tyhjien pistojen jälkeen lopuilla kerroilla se sai Wubba-kongin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti