Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Esineruutu

Illan hakuharkat olivat kutistumassa kahden naisen showksi,joten päätimme treenata esineruudun.
Jipsu oli ensin, ja koska Jipsulla haetutettiin vain kaksi, niin yksi esine(melko lähellä vasenta rajaa etualalla ,pitkän heinän keskellä) oli meidän omiamme, ja loput kaksi oli Anun.
Q oli oikein hyvällä moodilla helteestä huolimatta.
Ainoat miinukset siitä ,että joka kerran kun lähetin sen, niin se poukkasi ihan omia reittejään.Perin itsenäisellä työskentelyllä siis, mutta esineet kumminkin nousivat pikaiseen tahtiin.
Niin ja se toinen miinus, eli oikean takakulman esineenä oli pehmo-Ihaa, joten sitä tuodessa Qn oli aivan pakko tehdä pikkuinen ylimääräinen kieppi.Suuremmitta rutinoitta kyllä sitten toi, eli ihan jees.Tarkoituksella valitsin esineiden joukosta tuon, jossa arvelin että Qlle voi olla liian suuri kiusaus.Mutta ei se vallan huonosti mennyt.
Kakkosella lähti vauhdilla , viipyi jossain hetken missä en nähnyt, mutta paluumatkalla löysi keski-esineen.Sormikas palautettiin ihan moitteetta.
Kolmoselle lähti ja yritti kai paikallistaakin, mutta koska se oli aika haastavassa paikassa, eikä siihen oltu välillä käyty koskemassa, niin pyysin Kuuran hetkeksi pois, ja Anu kävi uudelleen koskemassa siihen , kuitenkin niin ettei Q nähnyt (ja samalla Anu haki takamerkitkin pois).
Uudella lähetyksellä selvästi nousi haju esineestä paremmin, mutta edelleen se joutui tekemään töitä paikallistaakseen missä se siellä korkeassa heinikossa oli.Koirasta näkyi vain häntä kun se etsi.
Hienosti Q on nyt motivoitunut esineisiin, ja lähtee epäröimättä useitakin lähetyksiä peräkkäin.Jotenkin vaan homma on sikäli levinnyt käsiin, että suorat pistot on ihan unholassa.Kaistaleet kehiin taas..
Treenin päätteeksi heittelin sille narupalloa, ja se oli ihan täpinöissään, mutta hetken päästä meni pallonsa kanssa maaten.Raukalla oli taas ihan hirveän kuuma! Kai mun täytyy investoida siihen kylmäloimeen tilipäivän koittaessa..
Ai niin, ja sen verran täytyy vielä kehaista sekä Jipsua että Kuuraa:Saramäki on aivan lentokentän vierssä.
Jipsun ollessa ruudussa ihan yltämme tosi läheltä pyyhkäisi nousussa oleva lentokone, ja Kuukkisen aloittaessa ruudun yli pörräsi helikopteri.
Vaan ei koirat lotkauttaneet niille korviaan, mahtoivatko edes huomata?? Kun kerran hommat oli kesken:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti