Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Ah helle

Aurinko on kyllä niin ihana, mutta koirille tietty kurjempaa..
Keskiviikkona Haunisissa.Mulla oli yhdessä Helin ja Soilen kanssa koulutusvuoro, mutta kun osallistujia oli kovin vähän, niin omaa koiraa ennätti myös treenata.
Q vaan oli autossa odottaessaan kerännyt kohtuullisesti kierroksia.Joten helle ei todellakaan kyennyt laskemaan sen virettä.
Joopa-joo; tällä kertaa se osasi jäävät liikkeet, mutta seuraamisessa keuli ja edisti..parempi etten enää treenaa ennen viikonloppua mitään ,etten pilaa loppujakin liikkeitä:-)
Palkkauksessa lensi patukkaan kuin telkkä pönttöön, vaan kun laitoin motskarin välillä taskuun sai käsivarteni kunnon osuman:-(
Noudossa sain sössittyä yllättäin taas heitot, joten kiertämistäkin tapahtui , kuin myös rundailua.
Otin sitten muutaman kerran pelkkää paluuta, eli Q istumaan kapula suussa metrisen hyppärin toiselle puolelle, ja siitä yli mun luo.Sujui ok, ja A-este nouto tais onnistua ihan laakista.
Jos mun heitto osuu just hyvälle etäisyydelle, Q suurella todennäköisyydellä tekee noudon kauniisti.Nyt siis vaan edelleen heittotreeniä.
Eteenmeno , mutta olimme vieneet tällä kertaa patukan yhdessä, joten ei ylläri että onnistui hyvin.
Loppuun paikkamakuu, aika 5 minuuttia.Kun Soile heitteli kapulaa lähellä yritti Q haukahdella, eli siihen jouduin kajauttamaan "hiljaa!", mutta kiltisti lopetti mölinänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti