Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Telineet telineet

Viime päivinä vähän joka välissä on treenailtu telineitä!
TPHn kentällä, sakemannien kentällä ja tietty omalla.Ja kyllä ne nyt tuntuu sujuvan aika hyvin.Eli hypyt on oikein ilmavat, eikä vieraatkaan metriset ole aikaansaaneet mitään epävarmuutta Kuukkiksessa.
Muutama kiertäminen on sattunut, lähinnä metrisen hypyn meno-osuudella, eli jos olen heittänyt vähän liian vinoon, niin on mennessä yrittänyt kiertää.Viimeiset kerrat olen välillä tahallaan heittänyt vinoon ja sitten saattanut Qta vähän matkaa, ihan kuin se nyt olis hiffannut jujun.Ja paluuhypyn se suorittaa melko varmasti, vaikka olisi kapula kierinyt vinoon, sitä paluuta kun on erikseen niin paljon hinkattu.
Eteenmenoja myös joka kentällä,aina niin ettei Kuura ole nähnyt pallon vientiä, ja joskus ei palloa ole edes ollut, niinä kertoina myös maahanmeno.Melko hyvällä mallilla tämäkin.
Mutta nyt on sitten seuraamisessa alkanut painaa, jukranpujut onko aina pakko tulla jotain?? Ok, ei se nyt ihan vakiintunut ongelma ole..mutta vireennoston jälkeen , se on sen verran täpinöissään että näköjään saa olla tarkkana.
Tänään illalla otin TPHn puolella telinenoudot, jotka onnistuivat kertalaakista hyvin.Ja siitä hallinnassa eteenenmenoon, joka myös hyvin.
Ennen kotiin menoa vielä esineruutu.
Mutta kuumalla kelillä Q jotui näköjään tekemään vähän enemmän töitä, tosin olin myös kätkenyt esineet todella hyvin.
Ajassa 5 minuuttia ja 3 sekkaa oli mulla kuitenkin kaikki kolme esinettä tallessa,sitkeys palkittiin.Pari pistoa ,joilla se ei saanut esinettä aluksi nousemaan, ja seuraavalle lähti vähän laiskan pulskean oloisesti.Kiihdytti kuitenkin puolivälissä matkaa ja kun se sieltä löysi , niin huomasi miten sen itseluottamus kohosi.
Nyt muuten en tehnyt alkuun rituaaleja, eli täytyy oikeasti nekin aina muistaa, en tiedä olisko esineet noussut nopemannin vai ei, mutta ei se ainakaan haittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti