Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Hikinen viikko taas takana

Ostin Qlle sen viilennyspalttoon, ja se on kyllä ollut tapeeseen.Lämpimästi suosittelen, ainakin meillä toimii loistavasti!
Viime viikolla kävin pariin kertaan yksikseni treenailemassa tottista, niissä ei mitään kauhean ihmeellistä, hyvä vire ja hienot noudot, seuraaminen vähän tökkii.Tai siis Q painaa..
Lauantaina Marjan kanssa illalla Haunisissa.
Alkuun ilmoittautuminen kisatyyliin , parina Ceri, ja siitä paikkamakuuseen.Sekä ilmo että itse paikallaolo sujui oikein hyvin.Marja treenautti seuruukaavion, ja sitten noutoja. Kävin palkkaamassa kahden noudon jälkeen.Q oli oikein hyvässä mielentilassa, valpas ja kuitenkin levollinen.Palkaksi kissanruokaa.Siinä välissä Q autoon.
Seraavalla vuorolla otin ensin vähän seuraamista, joka oli taas aluksi ihan luokattoman huonoa.Hyi että,miksi -oi miksi, pitää niiden "varmojen" liikkeidenkin välillä hajota päreiksi.Marjakin totesi , että ei tosiaan ollut Qn normaalitasoa, Q edisti ja painoi, tai sitten taas välillä ei pitänyt katsekontaktia.Niin ja mä myös kuulemma kävelen ihan vinoon, eli oikeaan.Silloinkin kun Q ei paina, voi syntyä vaikutelma siitä, että se painaa ,enkä pysty kulkemaan sen vuoksi suoraan.Tämä nyt siis tarkkaan syyniin, yritän tiedostaa tämän suoraan kulkemisen.
Myös yhteistuumin todettiin, että kun olen nyt aika paljon treenannut siirtymisiä hallinnassa ,enkä kuitenkaan ole siinä ollut niin tarkka sen katsekontaktin kanssa, niin se voi myös vähän romuttaa seuraamista.Joten olen siinä mielessä laiska, että päätin sallia siirtymiset hallinnassa mutta Qn ei tarvitse olla Fot-käskyn alla, vaan pelkkä asento ja hallittu siirtymä riittää.Mutta sitten kun on fot, niin sitten todella seuraamisen pitää olla virheetöntä.
Telineet otin, ja ne sujui kumpainenkin ensiheittämällä hyvin.
Loppuun eteenmeno, joka sekin muuten hyvin, paitsi että Q varasti sen verran , että lähti jo kun nostin käteni.Mullahan siis nousee käsi ja pikkuviiveellä vasta saan kakaistua sen "eteen".En korjannut tätä, vaikka olisi kaiketi pitänyt:-) Olin kuitenkin hömelön tyytyväinen, että läksi innolla ja suoraan.
Sunnuntaina illalla oli hakutreenien vuoro.Marja, minä ja Jari paikalla, treenit Karhunojalla.
Treenisuunnitelma vähän muuttui kesken kaiken, mutta hyvä treeni saatiin.Eli toisella puolella löydöt suorina ja toisella puolella Linä.
Kolmella ekalla löydöllä kaikilla 30 haukkua, ja viimeisellä riitti 5.
Q löysi hyvin ja ilmaisi hyvin, oli myös oikein korrektilla etäisyydellä kuulemma.Ekalla L pistolla meni suoraan ja kääntyi oikeaan suuntaan ja huikkasinkin "hyvä" ,mutta pahus kyllä ,Q päätti silti kääntyä vielä tsekkaamaan takaisinpäin.Etsi kuitenkin nenällään ja löysikin nopeasti.Vimppa L olikin sitten onneksi kuin suoraan oppikirjasta.
Ja äsken kävin ottamassa taas yksikseni vähän tottista, TPHn kentällä ainoastaan oli tilaa.
Seuraamisessa muistin kulkea suoraan ja puristaa peffalla:-) ja nyt seyraaminen olikin taas tosi hyvää.Palkkasin ensin lyhyistä pätkistä ja Qn tarjoamista sivulle siirtymisistä.Sitten kaaviota , mutta palkkasin kesken hyvän juoksuosuuden.
Sitten hallinnassa telineille noutoja varten.Nyt käytin "yhdessä"- käskyä ja Q tarjosi loistavaa seuraamista, että ota siitäkin nyt sitten selvä.Palkkasin kuitenkin kun olin niin iloinen.
Hyppynoudossa jostain syystä tällä kertaa vähän rysäytti itsensä siihen menomatkalla:-( olisinko mä sitten ollut liian lähellä estettä.Hyvin hyppäsi kuitenkin takaisin ilman lisäkäskyä, joten siinä mielessä saa olla tyytyväinen-palkka vauhdista.
A-estenouto perfect, vaikka siinäkin kapula vieri selvästi tosi vinoon,mutta itsenäisesti Q korjasi linjan, ja palasi An kautta, hieno mies!
Mutta tänään ei sitten taas onnistunut eteenmeno.Selvästi Q tarvitsee sen avun, mikä syntyy kun olen kulkenut sen suoran.Jos en ole liikkunut siellä päinkään, sillä iskee epäusko.Eikä siellä tietty mitään palkkaa ollutkaan. Saatin kuitenkin Qta kävelemällä samaan suuntaan ja jossain kohtaa se nosti laukan ja eteni kohtuupätkän suoraan.Siitä käskin platz, ja vapautin sen luokseni pallolle.
Vielä vietiin se pallo yhdessä, ja uusi eteenmeno.Valmisteleva osuus hyvä, eikä nyt varastanut lähdössä.
Ja ihan loppuun vielä se hyppy uusiksi kokonaan, ettei jää mitään tunnetiloja.Se meni epäröimättä ja puhtaasti.Hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti