Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 4. lokakuuta 2010

Haku 3.10 Häkkisen konepajan takametsikössä

Alkuun ja loppuun saatiin Anun ja Jipsun HK1 -kakkua, ja kyllä olikin namia!!
Matsä oli mukavan haastellinen, tänne ehdottomasti uudelleen !
Okea etukulma;lähdössä heti kukkulan ylitys,notko ja toinen kukkulan ylitys..
Vasemmalla puolen paremmin näkyvyyttä, mutta paljon kaatuneita puunrunkoja ja korkeita saniaisia ym, eli koiralla hankalaa maastoa edetä suoraan.Ja molemmillä puolilla, mutta enemmän vielä oikealla, oli ojien ylityksiä.
Treenisuunnitelma oli seuraava:
Yhteensä neljä ukkoa, molemmissa etukulmissa ja aloitus oikealta, sitten kaksi tyhjää, ja löytö melko läheltä taas oikealta , ja viimeinen vasemmassa takakulmassa(joka oli kallion kolossa rinteessä).
Miten sujui? No okei pistot ei olleet aivan suoria, mutta maasto oli sen verran hankala, että jos kerran en ottanut mitään apuja ukoilla,niin olen tyytyväinen kuitenkin Qn työskentelyyn.
Eli eka ukko oli n 80 metrissä, ellei ylikin, tosi hyvässä piilossa ojan penkalla puskan sisässä.Sinne Q lähti alkuun suoraan mutta sitten koukkasi hiukan aluetta eteenpäin kun kiersi puunrunkoa, nenä kuitenkin tehokkaasti auki, ja löysi Jaanan nopeasti.
Vasen etukulma, teki hienon suoran piston,tosin rintamasuunta oli hippasen eri kuin mihin mä olin ajatellut;-) mutta siellä täydessä syvyydessä just kun kutsuin Q ta "täällä"-kutsulla, se sai hajun ja koukkasi vasemmalle ja aloitti jälleen haukun heti.
Kolmas pisto, eli se tyhjä oikealle oli tosi superhieno, hienosti meni syvälle ja suoraan , ja kääntyi oikeaan suuntaan.Siitä nannaa palkaksi.
Tyhjä vasemmalle sitten taas ei ollut kauhean hyvä, eli lähti heti vinoon, ja kutsuin sen uuteen lähetykseen. Nyt se meni hiukan pitemmälle suoraan , ennen kuin kaarsi, mutta ei se hyvä ollut edelleenkään.Päätin kuitenkin antaa virheen anteeksi, kun se oli niin hankala se maasto, ja kun Jaana oli jo kirmaamassa sinne lähipiiloon.
Eli kolmas löytö, no problem, ja viimeinen oli myös ihan hyvä.Siellä se tsekkasi kaatuneen puunrungon tosi tarkkaan , kunnes jatkoi itsenäisesti täyteen syvyyteeb ja löysi hyvin.
Eli mahtavaa, että se irtoaa epäröimättä ja vauhdilla ilman mitaan apuja myös vaikeassa maastossa, eli maalimiehen löytämiseen on vahva motivaatio, ja yleensä se sen aina yhdellä pistolla nostaakin. Tyhjät ei syöneet sen motivaatiota, vaan ihan yhtä varmasti ja innolla se lähti taas etsimään.Se aloitti kaikilla ilmaisun nopeasti ja oli nätisti maalimiehillä, vaikka ne oli pressuun kääriytyneinä.
Suorat pistot pidetään kuitenkin teemana taas jonkin aikaa.
Ja ensi kerralla vaikka kaikki löytöinä, tai vaan yksi tyhjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti