Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 4. lokakuuta 2010

Tottista

Päivällä lyhyet treenit Haunisissa omalla kentällä.
Päästin Qn vapaana autolta, ja kävelin pari askelta, ja kas! Siinä se pönötti perusasennossa, että joko joko tehdään? Vitsi kun tuntui hyvältä, että se aina vaan nopeammin tarjoaa kontaktia ja on yhteistyöhaluinen, tästä hyvästä luonnollisesti seurasi bileet:-)
Seuraamista, mieletön kontakti, mutta inasen painosti jolloin kroppakin vääntyy hiukan vinoon.Huomautin , ja Q skarppasi. Palkkasin juoksusta ja hitaasta kävelystä, samoin kuin täyskäännöksistä.Ne meni kaikki tosi kivasti.
Sitten namipalkalla liikkestä maahanmenoja pari kappaletta, hiukan hitaita mutta ei arponut mikä liike kyseessä, eli edistystä.Palkka ekassa vasta kun koko liike (toko) oli valmis, ja tokassa jo sukeltamisesta.
Liikkestä seiso on nyt treenissä, eli taidan laittaa istumisen vartomaan ettei tarvii kauheasti pähkäillä mikä liike. Osassa seisomisista heitin samalla lihapullan kun sanoin "top" ja yhden otin koko liikkeenä.Sekin meni hyvin.
Tokohyppy, eka liikkeenomaisesti, eli Q perusasentoon , hyppykäsky ja kun se oli esteen toisella puolella sanoin "odota" ja menin sen viereen palkkaamaan.Taisi mennä uutuuden hämmennyksessä kerralla oikein:-)
Vielä hyppy ,ja narupallo löytyi esteen toiselta puolelta.Ei epäröi nyt yhtään hyppäämisessä,vaikka en anna vartaloapua tai vaikka siellä ei ole palkkaa.
Ja luoksetulo sekä eteenmeno, ettei ihan tokotukseksi mennyt koko treeni.
Aika pätevä oli Kuukkis tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti