Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 25. lokakuuta 2010

Jälki pe 22.10

Marjan kanssa Kottarmäessä.
Nyt kun maa on käynyt jo pakkasessa, sain päähäni että jäljelle voisi laittaa ruokaakin sinne tänne.No , se ei ollut fiksu idea sittenkään, ainakaan ei kuuran tapauksessa tuntunut toimivan halutulla tavalla.Nyt kyllä pysyi jäljellä, mutta kepit ei nousseet!
Jana oli melko hyvä, ja itse jäljennosto tosi hyvä.Ekan kepin merkkasi, ja yritti luistella ohi, mutta kysyin onko keppi, jolloin palasi noukkimaan sen.Kakkosen yli on porhaltanut, kolmosen nosti itse, ja kuutosella huomautin,kun palkkakin halusin päästä antamaan,mutta nelonen ja viitonen jäi sinne jonnekin.Kulmista yksi oli hyvä, muutamissa pyöri.Kallio-osuudella tuuli, ja se oli Qlle selvästi aika hankala, eli ajoi jälkeä sivusta.
Ok, nyt namit pois, ja toivotaan että seuraava jälki sujuisi paremmin! Ja toki tuohonkun hyviä pätkiä mahtui joukkoon, ja motivaatio oli ihan kohdallaan koko 800 metrisen matkan.Ne kepit kun vaan olis aika tärkeät!! Ja niin , mulla oli huonompaa palkkaa kuin ennen(lihapullia) eli palkkaus kanssa kuntoon, toi oli munkin moka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti