Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Haku 17.10 , Lentokentän maasto edelleen

Alue aivan samalla tavalla kuin viimeksi, joten otatin kaikki ukot ilman apuja,luottaen muistikuvaan.
Ja hyvin se menikin.Vasemman etukulman matkan varrella oli hämypiilo (muumiteltta).Sen sen tsekkasi ja jatkoi saman tien suoraan piilolle, aloitti haukun hyvin ja oli kiltisti.
Koko treeni sujui oikein hyvin, ainut pieni epävarmuus oli vitoselle lähettäessä.Aluehan on myös motocrossaajien suuressa suosiossa, ja niinpä niitä nytkin taas tuli sinne just kesken Qn treenin.Odottelin sitten siinä ,ennen kuin lähetin neoloselle, että mopoilija jo malttaisi tulla pois sieltä kun se seilasi ees ja taas juuri siellä mihin mun piti lähettää.No Q lähti suoraan mutta ehkä n 40 metrissä sitten selkeästi varmaan mopoilijan jättämän hajuvanan imussa kaarsi vasemmalle ja taas oikealle(eli aivan kuten mopoiljakin oli tehnyt).Ratkaisi kuitenkin hyvin ,eli suoristi taas kurssinsa ja upposi täyteen syvyyteen ja löysi ukon.Sillä välin motocrossaaja taas iloisesti cruisaili siellä kalliolla mihin viitonen oli kätkettynä vähän syvemmälle.Niin kun sitten olin lähettämässä sinne viitoselle, Q oli vähän epävarma.Ei irronnut kuin pari metriä.Uudelle lähetyksellä sitten lähti ihan hienosti, mutta ei löytänyt ukkoa, vaan kaarsi hiukan liian aikaisain aluetta eteenpäin.Vihdoin kolmannella lähetyksellä, jonka teetin siellä rinteen päällä, Q teki tosi syvän ja onnistuneen piston ja löysi.Kuutonen taas tosi hyvin.
Ilmaisuja oli ykkösellä ja kakkosella viisi, kolmosella ja nelosella n 15, viitosella siihen saakka kunnes olen Qn vierellä ja annan luvan palkata, ja viimeisellä jälleen lyhyt, eli viisi.
Ja tällä kertaa kuljetin sitä herkkujen avulla, kuljetukset onnistui ihan yllättävän hyvin sinne viitoselle asti, mutta viimeiselle mennessä huomasin ,että olis ollut turha yrittää.Siellä sillä oli niin himo jo mennä maalimiehelle,oli varmaan saanut siitä hajun hyvissä ajoin.
Eli oli kaiken aikkiaan onnistunut treeni, ja olis saattanut olla jopa melko täydellinen ilman niitä mopopoikia. Varsinkin suorat pistot ja maalimiehillä kauniisti käyttäytyminen ilahdutti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti