Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 12. lokakuuta 2010

Tokoryhmän treenit ma 11.10

Onpa omituinen olo! Kun ihan tuntuu siltä ,kuin Qlla menisi nyt kaikki treenit ihan putkeen, sangen uusi ja outo tuntemus:-)
No todennäköisesti kohta taas rytisee metsään ,niin että huh..mutta sitä ennen taidan ihan nautiskella tästä ylellisyydestä!
Päätin ekaa kertaa kokeilla sitäkin ,että tuon sen sinne halliin, ja se saa hengailla väliajat kytkettynä seinään.Ja vau, sehän käyttäytyi aivan tosi mallikelpoisesti! Ja virekään ei tuntunut millään muotoa laskevan, mitä ehkä olin ennen joskus pelännyt.Ei , vaan joka treenisessiolla se syttyi siihen tekemiseen aivan samoin, kuin jos olisin tuonut sen sieltä autosta.Eli taidan kyllä harrastaa tätä tapaa koko loppusyksyn tuolla Tsaun hallilla!
Itse treenistä:
Mitäs kaikkea olikaan? Hmm..Alkuun otin jääviä liikkeitä, eli liikkeestä maahanmenoja käskytyksellä ja ilman, kokonaisena liikkeenä ja pelkkiä tipahtamisia.Eka koko liike oli hidas, mutta nopeni kun otettiin toistoja.Malttaa pysyä hyvin paikoillaan, silloin kun teen kokonaisena liikkeenä ,eli en ehkä tahko sitä kuin silloin tällöin, nyt se hitaus on suurin ongelma.Hyvää tosin, että Q oli koko ajan tekemässä oikeaa liikettä, eli ei sotkenut istumiseen/seisomiseen. Myös liikkestä seiso treenattiin, aika ok,ja ei onneksi kääntynyt kun tulin vierelle takaisin. Eli pitää tehdä kuurina kotona, ja aina välillä hallilla.
Myös tokohyppyä, ja hyppäsi hyvin ilman vartaloapua.Kolme kertaa löytyi namialusta hypyn takana, ja vimppa ilman ja palkka vasta kun "odota" käskyllä seisoi siellä.Sitten Q huilivuoroon.
Tokasessio:Nouto.Koko liike ensin, siinä hyppäsi luovutuksessa mua päin kun en oo ottanut palautusta loppuun asti miesmuistiin.Uusi apport-käsky muistutti mieleen että ai niin, tähän on olemassa ihan oikea asentokin! Ja vielä yksi heitto,Q odotti nätisti, lähti jälleen laukalla, tarttui kapulaan heti ja suorinta tietä laukkasi takaisin, nyt Zip-vapautuksella palkkasin Klin jalkapallolla,ihanaa ettei mitään lällätysmeininkiä enää löydy!Ja perään seuruutusta käskytyksellä.Ja kaipa se oli aika hyvää, itsstäkin tuntui siltä , ja treenikaveritkin niin väitti!Ja loppuun ruutuun lähetys, josta löytyi jalkapallo.
Kolmannessa sessiossa meillä oli yhteinen paikkamakuu.Meni ekasta käskystä, ja pysyi hyvin koko ajan uusista hemaisevista tyttökoirista ja mellastavista agikoirista huolimatta.Mutta kylläkin sanoi n minuutin kohdalla Viu ja Hau,outoa.. Ei kuitenkaan mölinöinyt sen enempiä, että taidan olla huomioimatta koko asiaa.
Ja vielä ihan lopuksi pätkä seuraamista ja sieltä henkilöryhmään, eipä huomauttamista, hyvä oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti