Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 30. lokakuuta 2010

Haku, 30.10 , Lentokentän maasto

Tänään Tuomiston Laura oli meitä kouluttelemassa, ja oli kiva päivä.
Kirjaan ensin mikä meni hyvin tai mihin olin tyytyväinen, loppuun sitten petraamisen paikat.
Maasto oli meille jo tietty tuttu, eli sinänsä vaikeassa metsässä Kuura onnistui pistojen suoruudessa hyvin, eli jokaiseen lähetykseen olin tyytyväinen.
Vasen etukulma siellä missä aina, sinne 3o haukkua. Oikea etukulma vähän uudessa paikassa, siellä myös 30 haukkua.Kolmospiilo(ja 30 haukkua) oli myös jo vähän aiempana kuin yleensä, ja myös lähetyskohta oli vähän virheellisesti alkuun merkattu.Joten siinä tuli vähän rumempi pisto, kun Q teki alkuun ihan ok piston,mutta joutui palaamaan taaksepäin löytöön.Siinä yritin sitä kutsua luokseni lähettääkseni sen uudelleen, mutta eihän se tullut, vaan etsi sinnikkäästi ukon.Pointseja Qlle siitä hyvästä kuitenkin..
Nelonen oli tyhjä. Viitosesta eteenpäin haukkuja vaadittiin enää kymmenkunta.
Pistot 1, 2,5 , 6 ja 7 oli tosi hyviä suoria ja syviä pistoja. Ja kaikilla maalimiehillä se oli kiltisti vaikka ei saanut nyt tällä kertaa sitä "hyvä"-kommenttia keltään löytäessään, ainoastaan Anulla pistolla 7 oli hiukan tökkäissyt, ja viimeisellä eli Lauralla se oli kuulemma antanut pusun.
Huonoa treenissä oli tänään: haukku ei ollut yhtä hyvää kuin aiemmin, tai ainakin vakaasti luulen ja kuvittelen , että sillä on ollut ilmaisu melko hyvässä kuosissa.Eli eka oli ok, toka jossa umppari se haukkui hyvin, kunnes aivan mun ollessa jo lähellä se pomppasi kehikkoa vasten (siitä miinuspisteitä !), uudelleen kuitenkin asettui nätisti ja jatkoi haukkua, vasta silloin palkka.
Komosella haukkui ekat viisitoista haukkua hyvin, mutta sitten jostain syystä alkoi pitää vähän pitempiä taukoja. Kun vaan odotettiin, niin jatkoi taas ok.
Nelosen tyhjän teki silmukan taaksepäin. Lähti kyllä hienosti ja suoraan, mutta käänsi täydessä syvyydessä väärään suuntaan. En korjannut sitä kuitenkaan, kun en tiedä miten se vielä kestää korjaamista tyhjillä, toisaalta olis ehkä pitänyt, mutta varmaan paremoi ettei prässää kuitenkaaan sitä vielä.
Vitoselle lähti hienosti ja löysi hyvin, siellä oli vieras maalimies (Anne) mutta haukkui hyvin, ja oli nätisti.
Kuutonen vielä ok (pieni L), mutta selvästi Q yritti olla sinnikkäästi sitä mieltä että Helin olisi jo pitänyt kaivaa sille lelu esiin..
Seiska jees (siitä tuli hieno L), mutta kasille irtosi ihan hyvin sinne lähes täyteen syvyyteen, mutta siellä oli pieni tientapainen misä kulki sähkölinja, ja maalimies oli siitä viisi metriä (tai 10) siellä toisella puolella metsää, niin Q yritti varmaan kolme eri kertaa aina kääntyä oikealle eli teki takatyöskentelyä.Tuuli tuli kyllä siten ,että se varmaan saattoi painaa hajuaa sinne suuntaan ,sillä tuuli kävi "edestä". Siellä oikealla oli myös kiinnostava kaapelikelaläjä, jota Q ilmeisesti halusi käydä tsekkaaamassa.
Loppu viimein se kääntyi sitten oikeaan suuntaan siellä 50 metrissä ja hihkaisin sille "hyvä, Hienoa". Mahtoiko se olla osasyy, vai vaan yleinen väsymys, mutta viimeistä ukkoa se ei meinannut ollenkaan alkaa ilmaista, vaan katseli sietä minua. Kun vaan odotin, niin rupesi se sitten haukkumaan.
Eli tämä oli liian pitkä treeni Kuuralle tällä kertaa, varsinkin kun ahnehdin kuljettamistreeniä ja kahdekasan pistoa samalle kerralle. Namit ei myöskään motivoi Laurankaan mielestä Kuuraa lelun veroisesti.Porukalla tultiin siihen tulokseen, että myös keskivaiheen maalimiehillä voisi olla vaihteeksi vaikka pallo.
Ja tyhjiä voisi ottaa jonain kertana vähän enemmän, Laura arveli että todennäköisesti se vaan nostaisi Qlla virettä.
Paljon se onneksi jo osaa, vaan paljon vielä on opittavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti