Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 26. lokakuuta 2010

Metsäjälki ti 26.10

Ja hienosti jaksoi Q jäljestää myös päivän kakkosjäljen!
Edelleen janalla pientä sähläystä, mutta otti kuitenkin oikean suunnan.Mun pitää kehittää malttia lähetykseen, ja Qlle pitää tehdä kauniisti selväksi , ettei lähetyslinjalla sovi merkkailla puunrunkoihin,nytkin siitä lähinnä se sähläys taisi syntyä.
Kepeistä kahdeksasta se nosti seitsemän, jipii! Selvästi kun jäljellä ei ollut ruokaa, oli kepit arvokkaampia!Kulmat oli tänään ihan hyvän tuntuiset, ei hukannut jälkeä niissä, vaan osan meni tosi kauniisti ja loputkin kohtuullisen tyylikkäästi, selvää edistystä!
Ja tänään myös kallio-osuudella oli paljon tarkempaa työskentelyä.Yhden keskivaiheen kepin jälkeen(siellä kalliolla) se yritti vähän oikoa, mutta liinasta tunsi kyllä, että nyt se ei ole ihan jäljellä.Joten peruutin hiukan, ja niin se tarkensi, ja teki hyvän laatikon siellä kalliolla.Jäljen loppuvaiheessa tuli "viidakkoryteikköä", no ei ehkä ihan, mutta kuitenkin selvästi meille uuden laista maastoa ja siellä Qlle tuli hukka.Hyvin se kuitenkin itsenäisesti etsi sen jäljen uudelleen,eli siinäkin vaan kannattaa antaa koiralle aikaa tehdä töitä.
Ennen jälkeä oli myös kaksi esinekaistaletta, ekassa lähiesine(n viiden metrin syvyydessä) ja tokassa lähes täydessä syvyydessä.En antanut välipalkkaa, muuten kuin että leikimme hetken ykkösesineellä, ja hienosti irtosi tokallekin.Huippukiva fiilis, että into esineisiin on taas kohdallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti