Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 25. syyskuuta 2010

Tottistelua Haunisissa

Olen nyt treenannut ensin kotioloissa ison kanisterin kanssa sitä, että Q hakeutuisi sen törpön luo ja tarjoaisi itse maahanmenoa.Ja se on sujunut jo ihan mukavasti, eli olen naksauttanut maahanmenosta, ja välillä vasta pysymisestä.
Nyt sitten ekaa kertaa halusin kokeilla pitkällä matkalla kentällä.
Eka yritys meni tietysti myttyyn, kun olin taas liian suuruudenhullu, ja lähetin Qn 50 metrin päästä.Joten Q juoksi sinne täyttä laukkaa, mutta etsi selvästi sieltä palloaan ja juoksi mua vastaan.
Kakkosyritys oli jo multakin taas järkevämpi, eli menimme ensin lähietäisyydelle, n kahden metrin päähän.Sitten n 10 metrin, ja 30 metrin päähän.Ne onnistui kaikki hyvin, eli Q meni suoraan ja meni maahan itsenäisesti, tosin ryhdyin viimeisillä myös antamaan "luvan" platz-käskyllä.Viimeiseksi vielä suora eteenmeno pallolle, joka oli supervauhdikas.
Voi olla, että aika näyttää, että tämä tapa on jostain peräpeilistä, mutta nyt ainakin se tuntuu hyvältä.Tosi tosi usein meinaan kisoissa näkee koiria, jotka irtoaa sata lasissa, mutta kun palloa ei löydy niin juoksevat sata lasissa myös takaisin täysin maahan-käskyille kuuroina.Jos Q oppii itse tarjoamaan tuota maahanmenoa, ja kentän reunalta löytyy tasaisen sekaisin sekä palloa että pönttöä, niin luulisi sille muodostuvan ennakko-odotus, että myös platz-käsky saattaa kajahtaa.No katsotaan miten tämä juttu etenee..
Sitten mulla oli vielä niin ihana tuuri, että Thelma oli siellä TPHn kentällä ja kysyi haluaisinko apuohjaajan, ja niin mulla oli toiset silmät, ja naksauttaja joka kulki koko ajan vierellä.Q ei ottanut Thelmasta lainkaan häiriötä, tänään Q oli mainaan taas aivan über-hyvä!
Ja saimme hytvin vahvistettua seuraamisen käännökset ja täyskäännökset sekä juoksuosuuden että hitaan seuraamisen.Ja ne oli kutakuinkin täydelliset, ne tuntui hyvilta ja kuulemma näyttivät myös:-)
Luoksetulo, siinä törmäys (tietysti), mutta suora asento, ja siihen loppui treeni.
Narupallolla vielä hetki riekuttiin ja Q oli onnesta soikeana.
Kotimatkalla poikkesin vielä Vepsäläisen parkkikselle ottamaan 6 minuutin paikkamakuun, joka sekin onnistui,jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti