Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tokotörttöilyt la 16.10

Olin hallilla Marjan ja Annan kanssa.Oli kyllä treenikerta niin syvältä että morjens.Ainakaan ei mennä sinne tokokisoihin kolmen viikon päästä!!
Paikkamakuu on levinnyt ihan käsiin, en yhtään luota että se pysyy.Nytkin n minuutin päästä lähti ja meni suoraan Annan sheltin luo , ja jopa pullisteli sille, mit ei kuunaan ole tehnyt:-(
Uusinnassa seisoin sen lähellä ja liinan päällä, nyt se vinkui ja oli kaikkea muuta kuin harmonisessa tilassa, mutta pysyi sentään.
Jäävissä liikkeissä jälleen valui, vaikka olen saanut vallan onnistumisia omalla parkkipaikalla, ja luoksetulon istumaan jättämisestäkin hiipi mun perääni varmaan kolme eri kertaa.Great! Tähän ehkä keksimme yhdessä vähän selitystä, ja myös uudella tavalla lähteä siitä (muista käsivarret!) saatiin vihdoin onnistumisia.
Jotta ei ihan kauhean kurjat fiilikset jäisi niin otatin seuraamista liikkurin avulla, joka oikeasti oli ihan hyvää ja kelvollista ja myös noudon pariin kertaan (jäkimmäinen iskunoutona), nekin oikein hyvät.Ja henkiläryhmä pariin kertaan, tosi mallikkaasti, että niihin sai ola tyytyväinen , vaikka muuten masensikin niin vietävästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti