Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

No just!

Niin ,tänään sitten ei ollut mikään superpäivä,takaisin arkeen vaan..
Marjan kanssa todettiin ,että lienee asiallista treenata pojujen( Quro ja Q)tokoilua ja varsinkin paikkamakuuta yhdessä, ennen yhteistä tokokisaa.Pojathan kun yleensä ovat tottuneet enemmänkin hillumaan ja leikkimään yhdessä..
Ja ihan tarkoituksella sitten otimme heti alkuun sen paikkamakuun,aivan kuin kokeissakin. Ja niinpä niin, eihän ne pysyneet.Alku vielä ok, mutta sitten alkoi yhteinen tuijottelu toistensa silmiin, jonka seurauksena ensin Q nousi ylös, saaden Quron myös leikkihetkeen.Ou jee!
Pyydystimme ne siitä sitten ,ja palautimme moitteiden kera takaisin paikoilleen.Ilmeisesti olimme sen verran tuohtuneita, että pojat päättivät makoilla uudella yrityksellä ihan loppuun asti paikoillaan.Vähän taas oli sellaista katselua, etenkin Quro tsekkasi josko toi Q taas tosta kohta innostuisi, niin hän olisi kyllä messissä! Mutta ei, hermo piti sekä koirilla että ohjaajilla, ja saatiin onnistunut suoritus ja palkkaus.
Qn hukilla tuli todetuksi, että se osaa seurata, ja siinä se sitten olikin.
Selvästi sillä oli ihan pasmat sekaisin, kun olikin Marja käskyttämässä.Mm jäävissä liikkeissä, se aina ensin yritti vähän tehdäkin k.o liikkeen, mutta kun etenin, niin iski epävarmuus , ja se valui mun perääni.
Nyt täytyy siis vahvistaa liikkeen loppuosaa voimakkaasti.Eli kuurina treenaan vain sitä, että jätän sen heti siihen asentoon ja erkanen sekä palaan, ja palkka liikkeen lopussa. Erikseen taas itse pysäytykset, ja niistä nopea takapalkka.Ja sitten yhdistetään. Juu, onneksi on aikaa melkein kuukausi,mutta kyllä tässä kiirettä pitää..
Ja tokohyppykin oli ihan outo, ei Q ollut koksaan kuullutkaan ,että senkin näköisen hypyn yli pitää mennä ilman vartaloapuja.No saatiin sekin sitten lopuksi ihan muutamaankin kertaan onnistumaan.
Niin että tiedänpä mistä löydän itseni jokaisena liikenevänä vapaahetkenä!
Ruusunpunaiset kuvitelmat on tältä erää ohi, nyt sitten treenataan.Ja varsinkin liikkenohjaajan käskytyksellä kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti