Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 1. marraskuuta 2010

Suskin tottisopissa Hauninen 31.10

Korrin Susanna oli meillä luennoimassa, ja me Qn kanssa oltiin siellä myös koirakkona.Vaikka olin vakaasti jo etukäteen sitä mieltä, ettei varmaan kannata..ja niin siinä just kävikin ,että lahjakkaasti saimme nolattua itsemme ihan julkisesti! No , sehän ei ole mulle tietty uutta, vaan eipä se vieläkään kivalta tunnu..
Mutta ainakin sain nyt hyviä neuvoja ihan juuri niihin juttuihin mitkä liikkeinä ovat tuottaneet vaikeuksia, ja myös tuohon lelun kanssa rallatusralliin!
Tutuiksi päivän aikana tuli vauhtinouto, iskunouto ja luovutusrinki jne. Osa ihan tuttua, mutta niissäkin sai uusia ajatuksia miten niistä jatketaan.Ja täytyy ainakin muistaa hankkia iskunoutoon taas sellainen Gappayn juuttikeskiöllä varustettu noutokapula, joka mulla jo oli, mutta jonka joku pölli.
Varsinkin iskunouto on mun mielestä ollut taivaan lahja ,ja Suskin mukaan se auttanee myös siihen enää jäljellä olevaan nouto-ongelmaan ,kun Q tönää etujaloillaan aina kapulaa eteenpäin ja liikkeelle. Suski totesi että se on varsin yleinen ongelma tuollaisilla otuksilla, joilla on tosi suuri saalisvietti,niin ne tekee kapulasta sillä tavalla saaliin.Eli neuvoksi, aina jos tönää tassuilla , niin otetaan luovutukseen asti, mutta ei palkata muuta kuin "hyvä" kehulla, ja aina taas jos kapulaan iskee lujaa ilman työntöä, saa "Zip" -vapautuksen narupallolle.
Jääviin liikkeihin saimme opastusta , miten koiraan lisätään jännitettä siinä kun se odottaa, eli koira ei voi koskaan tietää missä kohtaa rupeankin hiipimaan saaliin kanssa sen luo.Istumisessa pallo heitetään koiran selän taakse hännän tyveen, ja maahanmeossa etujalkojen väliin maahan.
Lelun omimiseen neuvoksi, että en kerta kaikkiaan saa koskea sen palkkaan.Mun tulee vaatia, että se tulee lelun kanssa lähelle , jolloin voin kehua sitä ja kenties silitellä, niin että sillä on edelleeen lelu suussa. Vain ja ainoastaan, jos se hyppää mua vasten ja yllyttää mua taisteluun,silloin saan koskea leluun.
Ja kun tänään aamulla kokeilin, tuntui kuin se jo olisi vähän saanut jutun juonesta kiinni.
Ok, harjoitteu jatkuu, ja onhan se hyvä, että tuon otuksen kanssa pysyy nöyränä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti