Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 31. elokuuta 2010

Savitaipaleella, jälkiviikonloppu

Mahtava paikka, metsää heti ovesta missä treenata, ja muutenkin kaunis lammen rannalla oleva tontti.
Ja mikä parasta, sai koko viikonlopun hengata samanhenkisessä porukassa, ja välillä sai päivitellä kuinka paljon sisaruksissa on samaa! Mutta kyllä erojakin löytyy, taitaa Q olla ainakin noista pojista rauhallisin.. mikä on välillä hyväkin juttu, välillä sitten taas ei..
Lyhennettynä, mitä oppia ja vinkkiä viikonloppu meille toi:
Q osaa kyllä jäljestää, eikä Annen mukaan aja edes jälkeä liian korkealla nenällä, vaikka olen välillä niin ajatellutkin.
Paljon kannattaa treenata erilaisissa maastoissa, nyt toisena päivänä tuotti vaikeuksia kun jälki alkoi taimikosta.Kyllä se sielläkin jäljesti, mutta kepit ei meinannut nousta.Loppua kohden, tosin aluekin helpottui, se taas nosti kepit itsenäisesti.
Mun pitää malttaa rauhassa lähettää janalla, ja myös kepeiltä lähtö saisi olla rauhallisempi ja selkeämpi lähetys, nythän Q on suurin piirtein itse saanut lähteä jatkamaan, tai korkeintaan olen sanonut "jatkuu".
Keppien kanssa voisi koittaa myös leikkiä, mutta siinä asiassa Q tuntuu tällä hetkellä olevan vähän jäyhä jököttäjä, eli sellainen tosikko, joka on sitä mieltä, että siinä on keppis, mulle vaihtopalkkaa ja sitten homma jatkuu..
Mutta tätä siis pitäisi vähän kehittää, ja Anne tais Hileellä välillä myös haukuttaa kepeillä.Hmm, täytyy funtsata miten mekin saatais vähän ytyä niillä kepeillä. Ja alkurituaalikin voisi olla jäljelle lähtiessä, aika moni tuntui haetuttavan keppiä ja leikkivän sen kanssa myös siinä just ennen janalle lähtöä.
Janaa Q ei kyllä osaa, se pitää nyt saada kuosiin.
Täytyy täydentää myöhemmin, josko jotain vielä muistuu mieleen, mutta sen päätin myös, että Q saa tästä lähin palkaksi kunnonlihaa, sisäfiletta tmv, haluan että kepit on sille jatkossakin arvokkaita.
Hakutreenikin pidettiin lauantaina, ja se meni kohtuukivasti.Ainakaan Q ei rouhinut ketään, ja löysikin hvyin.Otin kaksi tyhjää, ekan löydön jälkeen.Toinen tyhjistä oli tarkoitettukin , mutta jälkimmäisestä tuli sellainen vahingossa.Se oli kumminkin niin nätti tyhjä pisto, että palkkasin siitä ja maalimiestä siirrettiin, että saatiin se löytökin perään.
Tyhjillä Q kaartaa vasemmalla puolella aluetta selkeästi paremmin eteenpäin aluetta, mutta oikealla puoleela kaartaa helposti taaksepäin, täytyy sekin keksiä millä sen sais korjattua.Jos jollain on hyviä ajatuksia, kuulen mielelläni.
Esineruututreeni meni meillä ihan päin sanonko mitä, mutta hiukan lohdutti, että toisetkaan veljet eivät esittäneet parasta osaamistaan siinä kohtaa:-)
Siihenkin neuvoksi, että ei saa hinkata liian usein, ja sen pitäisi olla aina motivoivaa.
Kiva leiri, ja ihania ihmisiä.
Kiitos kaikille seurasta, Anne ja Jani, Elina ja Timo sekä Mosse, Jenni ja Urmo, Hanna & Sysi, Piia & Poju .
On ne niin ihquja kaikki Talvihallat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti