Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 9. elokuuta 2010

Haku 9.8 Hepojoella

Melko extempore sovitut treenit, paikalla porukkaa muutamastakin ryhmästä, eli Elina, Mira, Katja ja Jari sekä tietty minä.Tosi hiostava keli jälleen, kuinkas muuten.
Maalimiehinä liikkuvat haamut , aloittaen takaosasta, jotta jää muistikuvat , ja kiva kun sain vieraat, eli Jarin ja Katjan.Jari kyllä näytti siltä että "wtf" kun selostin treenisuunnitelmaa.Muutama kerta piti kerrata ajatus, niin sitten uppos, mutta epäilenpä että Jari oli edelleen sitä mieltä että Ihan tyhmä trenitapa:-)
Joka tapauksessa, yhteensä kuusi piiloa, ja teemana sekä suorat pistot että ilmaisu,ilman että maalimiestä syödään tai häiriköidään.
Ykkösestä vitoseen palkkana vain ruokaa (oikealla puolella kermavaahtoa ja vasemmalla kissanruokaa) ja vasta kuudennen jälkeen uusi Klin futispallo heitettiin Kuuran taakse.
Aloitus oikealle (kulmat taiteen sääntöjen mukaan limittäin) ja siellä oli umpparina SM-kisoista tuttu tiipiin mallinen jutska,eli meille ihan uusi tuttavuus.Ja vau, Q hakkua paukutti siellä varsin mallikkaasti.Ei siis oudoksunut piiloa mitenkään.Ja kermavaahto näköjaan maistui, ihan niin kuin uumoilinkin.Eli sitä toistekin!
Kakkoselle oli vissiin myös ihan ok pisto(tai sitten meni vinoon, kääk kun en ihan muista), ja haukku ok, korrektisti oli.
Komonen:pisto alkoi hyvin, eli suoraan ,mutta kaartoi aluetta eteenpäin ja sitten takaspäin, ja syvemmälle; seilaili siellä ihan riittämiin, en tykännyt!! Vaan eipä tietenkään tule pois vaikka huudan,Se on niin syvältä, ettei se oo kovin ohjailtavissa edelleenkään.Löysi kuitenkin, ja ilmaisi hyvin.
Nelonen:lähti rinteessä viistoon aluetta eteenpäin, ei tule vaikka huusin samantien kun alkoi mennä vinoon, teki syvän piston ja tuli pois aluetta eteenpäin.Siitä pyydystin sen haaviin, ja menin lähettämään uusiksi siitä kohtaa missä ensin lähti vinoon.Nyt pisto oli hyvä, jopa jonkin verran ylisyvä, mutta paluumatkalla haistoi ja löysi, ilmaisun aloittamisessa meni jonkin aikaa.Mutta parempi sekin kuin se että tärppii.
Viitonen: juotin Qn keskilinjalla, ja rauhoitin vähän omia kiristyneitä hermoja,nyt onnistuin ilmeisesti lähettämään jotenkin harmonisemmin, niinpä tuloksenakin oli tosi hieno ja suora pisto.Ilmaisun aloitti hyvin, mutta se oli sovittu lyhyeksi (5),oikein hyvä kaikin puolin.
Viimeinen: sekin oli tosi hyvä pisto, eli suora(joita rrrrakastan), haukkuja otettiin kymmenen, niisä oli pieni tauko puolivaiheissa, mutta kelikin oli kyllä raskas, eli ihan ok suoritus.
Joten päätavoite saavutettiin ; Kuura kävi melko kuumana treenin alkessa, varsinkin kun siinä oli alussa sitä säätämistä mihin Jarin pitikään mennä etcetera,mutta oli kaikilla maalimiehillä silti oikein kauniisti.
Ilmaisut oli osin ihan tosi hyviä ,mutta joissain aloituksessa kesti hetki(saattaa johtua siitäkin, että alla on treenejä , joissa se on saanut suoraa palkan).
Ja pistoista puolet oli erinomaisia, ja puolet ;no joo.
Motivaatio löytää kuitenkin on se tärkein juttu tässä hommassa, ja ainakin se on kohdillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti