Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 10. elokuuta 2010

Tottista ma-illalla

Kun Juha oli jo tullut kotiin, ja Eden saatu nukkumaan, syhkäisin pikaisesti treenaamaan kentälle.
Tehokas vartti:
Lyhyt suora seuraamista, jossa pari pysähdystä, pari käännöstä, suoraa, ja juoksua;nämä kaikki tosi kivasti.Juoksu varsinkin oli tosi tosi hyvä, eli tiivis ja kontaktissa, mutta ei pomppinut eikä keulinut!! Eli selvästi asiaa auttaa , että osaan itse juosta jotenkin hitammin (voin kyllä olla pöhkö näky, tarttis melkein ssada videolle..).
Sitten liikkeestä istuminen, pysähtyi nopeasti ja tein liikkeen ihan kokonaisena; pysyi skarppina vapauttamiseen asti.
Liikkeestä maahanmeno: valmisteleva osuus oli tällä kertaa oikein jees, eli ei kyykkinyt ennakoiden, mutta maahanmeno oli epävarma ja tarvitsi toisen käskyn (aluksi jäi sellaiseen belgikumaraan,you know että kyynärät ei oo maassa asti).Tässä palasin luokse palkkaamaan.Otin perään vielä muutaman nopean pelkän maahan sukeltamisen.
Luoksetulo: jätin makaavaan asentoon, menin aivan kentä reunaan, tulikin piiitkän pitkä matka.Vauhti ihan super, asento suora ja tiivis, sivulletulo nopea ja tiivis, eipä olisi paremmin voinut mennä!
Sitten yhdessä jätettiin narupallo sinne kentän reunaan , ja päätin kokeilla eteenmenon niin että kerrankin palkkaa ei näy ennen kuin on ihan perillä.Ja superhienosti meni, oli vauhtia ja meni suoraan tallausjälkiä, jotka näkyivät hyvin kun nurmikko oli ihan märkä sateen jäljiltä.
Ja vielä tokohyppy, siihen loppui treeni.
Että taas tälläista tällä kertaa, taas se oli ihqu!!
Kun sunnuntaina taas muuten ok, mutta henkilöryhmässä oli aika lehmä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti