Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 24. elokuuta 2010

Ahkera lauantai

En oo ehtinyt koneelle missään vaiheessa sen vertaa, että olis ennättänyt kirjata treenejä ylös, ja nyt onkin sitten kiva yrittää kaivella muistin syövereistä, että mitä tulikaan hommailtua..
Joka tapauksessa, aamulla Krissen ja Harrin sekä Lotan (tietty) kanssa treenattiin tottista Kaarinassa, ja myös esineruutu.
Q oli kivassa vireessä, iloinen ja touhukas, kaikinpuolin kiva aamu.Otin muistaakseni seuraamista pikku pätkissä ,välillä palkkaa pelkästä perusasentoon hakeutumisesta jne.Eli lyhyttä, iloista ja toivon mukaan viettiä nostavaa. Henkilöryhmä,se oli hyvä.Sitten taas palkka pelkästä kontaktista. Välillä Q autoon.
Luoksetulo, kokonaisena josta palkka, se oli muistaakseni ihan hyvä,vai olisko se ollut aavistuksen vino?? Ja vielä vauhtiluoksetulo, eli alku sama, mutta n kahta metriä ennen vapautus ja lelu lensi taakse.
Eteenmeno, pitkä matka ja palloa ei näkynyt sinne mistä lähetin, tosi nopea ja suora,hyvä.
A-estettä , jossa aluksi pääsi kumminkin kiertämään pari kertaa, tylsempi juttu.Mun täytyy jotenkin miettiä miten apuohjaajaa saan käytettyä tässä niin, ettei sille tulis mieleenkään yrittää kiertää.Saatiin kyllä sitten onnistumaankin , hyppyjä en ottanut.
Ja vielä taas lopuksi, pienen pieni pätkä seuraamista, käännös ja palkka.
Q oli tosi motivoitunut koko ajan,ihanaa.
Esineruutu, kolme esinettä , ja ruutu oli normi kokoinen.Molemmat takakulmat, ja ruudun keskiosassa yksi.
Eka:hieno suora pisto,löysi ja toi(mutta oli pakko käydä pissaamassa puskaan siinä matkan varrella,pöh).Kananuggettia palkaksi; ei kumma kyllä huolinut narupalloa.Tosi outoa.
Toista esinettä se joutui hetken etsimään, eli teki kaksi syvää ja ihan hyvän tuntuista pistoa, mutta ei löytynyt. Hyvä, että irtosi kuitenkin joka lähetyksellä aina innolla, melkein varasti ruutuun..
Löysi ja toi, sylkäisi kyllä siinä mun lähellä, eli luovutus on ollut aiemmin parempi, mutta en nyt puuttunut siihen, vaan palkkasin kyllä ja olin tyytyväinen.
Ja sinne Q olisi halunnut vieläkin mennä etsimään lisää, mutta annettiin vuoro Lotalle.
Lopuksi Lotta ja Q saivat vielä temmeltää elämänsä kyllyydestä pellolla, ja Q olikin varsin rauhallista poikaa kun kotiin pääsimme!
Mutta mutta: ollessani ruokapöydässä ,mulla kännykkä piippasi, ja Marjalta tuli textari:tulisinko ottamaan tottista tai jotain..
Ja jos kerran joku ihana ihminen pyytää, niin tietty mää lähden:-)
Ja niin Q pääsi toistamiseen treenaamaan!
Menimme Q ja Ceri rinnakkain niin kuin ilmoittautumiseen, alku vähän räpellystä, mutta suht ok, varsinkin kun namilla palkkailin.Sieltä seuruutin sen paikkamakuuseen.Meni hyvin, ja jäi hyvin, tosin taisin sanoa sille "paikka". Ceri otti seuraamiskaaviota ja Q kyllä katseli siihen suuntaan, mutta pysyi ok aloillaan.Taas se haukahteli siinä n kahden minuutin kohdalla,jolloin puoliksi käännyin ja sanoin aika rauhallisesti "ei, oopa hiljaa". Ja se hiljeni.Kun se oli pysynyt vielä reilun minuutin hiljaa ja hyvin paikoillaan ,menin palkkaamaan.On tässä vielä tekemistä, mutta olin ihan tyytyväinen.
Q meni vähäksi aikaa autoon, ja hetken päästä jatkoimme vielä pikkupätkän,nyt kylläkin siirryimme TPHn kentälle , kun omalle kentälle rupesi saapumaan laumoittain ipopipoilijoita.
Taas seuruutimme rinnatusten , nyt Quro oli parina. Ja Q suoritui tehtävästä paremmin kuin ekalla kerralla.Palkka siitä kesken kaiken, kun hyvä kontakti.
Otin nopsasti jäävistä istumisen ja makuun,nyt ilman seuruutusta, vaan pelkät ennakoivat merkit ja akel pari ja asento.Ne oli hyvät, ja jopa nopeat. Makuu otettiin vielä naminkin avulla oikein pikasukeltamisena, oikein hyvä.
Pätkä seuraamista, käännökset ja palkka.Luoksetulo vauhtipalkalla, ja eteenmeno futispallolla.kaikki hyvin ja Q puhkui intoa. Marjakin sanoi, ettei hän olis voinut mistään epäillä että Q oli jo koko aamupäivän ollut treenaamassa:-)
Ja sieltä taas esineruutuun, mustasukkaisuustreeninä.Eli koirat oli puissa kiljumassa, ja odottamassa vuoroaan.
Kaksi esinettä haetutin, eka oli tositosi hyvä, sitten joku pikku oikosulku, eli ei meinannut heti irrota uudelleen.Siirryin pari metriä keskilinjalla, nyt Q taas lähti hyvin , irtosi hienosti ja löysi myös nopsaan.Ja tässä treenissä taas toi esineet mulle ihan käteen, vai pomppasko peräti mua vasten antamaan.Eli vähän vaihtelee:-)
Oli kyllä hyvä mieli koko illan, Q toimi tosi kivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti