Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 24. elokuuta 2010

Ma 23.8 toko Liedossa

Nyt meillä oli kolme uutta ryhmäläistä, ja sainkin heistä hienosti Qlle henkilöryhmän.
Eli meidän ekalla kierroksella, seuruutin sitä hetken suoraan ja kääntyilin pari kertaa (eli en tehnyt kaaviota,mutta jotain sinne päin , kuitenkin paljon lyhyempänä).Sieltä henkilöryhmään, ja Q oli super!!
Sitten menimme syrjään, otettiin perusasento, ja uudelleen ryhmään.Nyt kierrettiin taas vasempaan ja oikeaan,ja heti bileet pysyyn, taas se oli ihan superhyvä!
Sitten hetki vaan riehuttiin lelun kanssa.
Seuraava kierros:
luoksetulo, palkkasin edestä. Ja iskunoutoa, sekä noudon palautusta:yhdessä otatin sen eteen asti, muut palkattiin vauhdista kun oli tuomassa mulle, aina vaihdellen matkaa.Ne oli hyviä, eikä ollut yhtään aikomustakaan sillä lähteä huitelemaan sen kapulan kanssa.
Sitten ruutu, eli siellä oli maksalaatikkopurkki odottamassa, hyvä.
Lopuksi tokoryhmä paikkamakuu, mutta eka oli ÄRSYTTÄVä. Eli vierestä lähti partis, mutta myös Q sitten nousi nuuhkuttamaan vieressään olevaa porokoiratyttöä.Todella nyppii..
Uusi yritys, jäin lähelle , kaikki tällä kertaa ok.
Ja kuulemma näiden kahden uuden lappalaiskoiran omistajilla oli kummallakin kotonaan myös juoksunarttu, että kaipa sekin voi vähän selittää Q.n mielenkiintoa tehdä parempaa tuttavuutta, mutta laiha puolustus sekin.
No tätä täytyy vaan sitkeästi treenata, ei siinä muu auta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti