Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 20. elokuuta 2010

Haku 19.8

Lentokentän maastossa, Lentorahdintien ja ? kulmassa.
6 pistoa, haamuiluina ja aloittaen takaperin.Metsä oli kyllä vähän turhan selkeä tämän tyyppiseen treeniin, kun Q pystyi näkemään tyyppien siirtymisiä, vaikka parhaani mukaan yrittelinkin estää.Joten se kävi todella kierroksilla, ennen kuin päästin sen ekalle pistolle.Eli tärppimiseen sortuminen oli varmasti otollisempaa kuin koskaan...mutta jes! Se ei käynyt yhteenkään maalimieheen hampaiksi, vaan oli ihan nätisti.
Suunnitelma oli että sen voisi nami- tai herkkukipon avulla ohjata maahan, ja tarvittaessa sanoa sille platz, kehu sanallisesti kun se on maassa, mutta palkka vasta kun on päästänyt ekan haukun.Eli ilmaisussa riitti aloitus.
Aloitus oli vasemmalle, ja siellä se rupesi haukkumaan saman tien, mutta meni myös pyynnöstä maahan.Muilla pistoilla sitä joutui vissiin vähän avittamaan maahanmenossa, mutta se ei nyt haittaa mitään.Idea kuitenkin on, että oppisi että maalimiehellä ainakin käydään maassa, mutta haukkuessa on sallittua nousta vähän,kuitenkin sillä on joku visio jatkossa(toivottavasti) mitä löytäessä tehdään heti alussa, eli ei todellakaan näykitä!
Alueella oli myös maastokuoppia, ja olin autuaasti unohtanut, että niissä Q.lla on vähän vielä opettelemista..hyvää treeniä meille siis.Joten pistot oli ihan ok suoria, mutta maakuoppapiiloilla se pyöri jonkin aikaa ennen kuin paikallisti maalimiehen.Viimeisellä kuopalla onnistui kuitenkin jo superisti.Yhdellä pistolla oikealla puolella Jaana oli tosi fiksu, sillä kun Q tunnetusti irtoaa syvälle, niin se pyöri jo metsän takana olevalla liikennöidyllä tiellä, ja kun auton hurinaa rupesi kuulumaan, vihelsi Jaana pelin sien poikki, että hihkaisi "Kuura", ja saatiin koira turvallisesti takaisin metsään.
Enpä taida uskaltaa tuossa metsässä enää treenata!
Tällä samalla treenitavalla taidan nyt jatkaa hetken, ja sitten kuvioihin taas satunnaisesti L-ukkoja, ja lopulta tyhjiä.Syyhyttää mennä jo eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti