Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Sekoilua..

Jaa, täytyy tunnustaa;olisi suuri kiusaus jättää blogi täydentämättä aina kun treenit menee pieleen..
Ja nyt on taas parina päivänä mennyt ihan reippaasti pipariksi, vähän kaikki.
Ok,jos lyhyesti kumminkin:
Maanantaina kävin illalla katsomassa Tsaun hallilla toko-kisoja, ja samalla käytin tilaisuutta hyväkseni ja otin häiriötreeniä siinä parkkiksella.Ja se meni kyllä paremmin kuin hyvin, Q oli ihan tikkana seuraamisessa ja piti todella hyvin kontaktia, sekä hirveästi halusi tehdä töitä, tosta asenteesta tykkäsin kyllä kovin! Eli seuraamista, luoksetulo ja paikkamakuu treenattiin, kaikki onnistui hyvin.
Sitten sain päähäni mennä vielä Haunisten kentälle ottamaan telineitä. Siinä meni hyvin A-este molempiin suuntiin ja 80 cm hyppy molempiin suuntiin.Ja taas tein emämunauksen, kuvittelin olevani fiksu ja näyttää Kuuralle että tämä on nyt sitten korkeampi hyppy, eli taputin hypyn yläreunaa kun Q oli siinä vieressä katsomassa.Ja se hullu hyppäsi siitä suorin jaloin ilman vauhtia! Ja niinhän mä tietty olin sitä oikeastaan pyytänyt, eli toinen hullu! Seuraus; Q jää mahastaan killumaan hypyn päälle, ja mun täytyy punnertaa se siitä yli.Ja nyt se ei tietenkään hyppää! Argh!
No korjaus taas matalammalla hypyllä ja se meni ok.
Tiistaina Marjan kanssa otettiin esinekaistaleita, ja sekin meni läskiksi aika tarkkaan.No vimppa lähetys oli hyvä, että ei onneksi tarvinnut koiran kannalta lopettaa ikävään tilanteeseen.Mutta ei hyvin mene.. torstaina otetaan Marjan ja koirien kanssa vauhtiruututreni, toivotaan että asenne saadaan taas kohdilleen.
Sieltä esineiltä mentiin kisaavien ryhmän tottikseen.
Siinä taas oli valonpilkahduksia, eli seuraaminen oli häiriöstä huolimatta(kentällä yhtä aikaa ainakin viisi koitraa tekemässä ja touhuamassa) oikein hyvää ja piti kontaktia.Otin käännöksiä ja juoksua, ja nyt se juoksuosuuskin oli hyvä.Tai ainakin parempi kuin viimeksi. Myös luoksetulo(törmäsi, mutta muuten hyvä) ja paikkamakuu ,hyvä vaikka ei kovin pitkä aika.Olin kuitenkin siihen selin ja siitä n 20 metrin päässä se yksi sähveri treenas eteenmenoa ja palkattiin narupallolla useaan kertaan.Eli olin tosi tosi tyytyväinen että Q pysyi hienosti!
Ja myös saimme ottaa henkilöryhmän,jippii sekin oli ihan hyvä, ja kun kaivoin liivin sisältä uuden pehmonarujalkkiksen oli Q aivan täpinöissään.Jee!
Eteenmeno: hyvä vauhti ja suora( uudella lelulla ja Q näki kun vein sen), mutta extraplussaa että toi lelun suorinta tietä mulle takaisin.
Ja sitten taas kokeiltiin hyppyjä, mutta ei vaan tahdo hypätä! Lopulta viimein otettiin tokohyppyä, aloittaen matalammalta, siinä saatiin onnistumisia.Joten taidan hetkeksi suosiolla jättää pk-telineet hautumaan, treenataan nyt sitten vaikka ensin niihin marraskuun tokokisoihin tokon alokasluokan hyppyä:-)
Ja en aio ottaa stressiä, tuskin Kuura mitään traumaa sai, täytyy vaan koittaa uudelleen pienen tauon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti