Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Mökkeilyä ja jäljestystä

Torstaina mentiin mökille, ja meillä oli siellä vieraita.Muuten ihanaa, mutta Q oli omaan tuttuun tapaansa sangen rasittava! Onneksi olin jo etukäteen valistanut, että mökillä se on hitusen hullu, eikä sitä kukaan selvin päin kestä, ja niinpä Sari olikin tuonut meille riittävästi sangriaa!!
Pitänee ensi kerralla muistaa, että jos tulee vieraita, niin fiksuinta on mennä sinne vuorokautta etukäteen, sillä kakkospäivänä Kuura saattaa jopa hetken levätä ja makoilla rauhassa.Kunnes se ikävä kyllä jälleen virkoaa..
Ja niinhän se kirmasi pisin kallioita tunnista toiseen, milloin kastelukannu suussaan , ja joka komas minuutti jonkun sandaali tai crocsi suussa( ja kyllä, vieraille oli nimenomaan teroitettu ,että kengät pitää pitää jalassa kaiken aikaa, tai sitten nostaa korkelle portaille turvaan..) ja lopun aikaa se paimensi kaikkia.Se antoi siis ihmisten mennä vessaan tai saunaan, mutta näiden palatessa iski rangaistus välittömästi..
Onneksi ystävämme vielä lupasivat pysyä väleissä.
Mutta sain sentään aikaiseksi käydä myös jäljestämässä. Ja ehkä se seikka, että Q oli rättipoikkiväsynyt, sai aikaan, että ne kaksi jälkeä olivat melkeinpä sen parhaat koskaan ajamat.
Janat oli rauhalliset ja varmat, kääntyi oikeaan suuntaan ilman pienintäkään epäröintiä.Kulmat oli hyvät, vaikka oli jopa hyvin tuulista.Nyt muistin laittaa kepin tarpeeksi kauas kulmasta, jos se on turhan lähellä , Q saattaa posottaa yli.
Kumpanakin päivänä laitoin jäljen ylittämään hiekkatien , eikä tuottanut mitään ongelmia.Lauantain jälkeä tehdessä, ylitin tien viistoon , ja vielä etenin tien reunaa pisin n 10 metriä, ennen kuin koukkasin jälleen metsään.Ja siinä mulle sattui sellainen moka, että kun olin tallannut jäjen valmiiksi ja tullut ulos metsästä, tuli meidän naapurimökkimme vuokralainen juuri mökilleen ,enkä siis kehdannutkaan lampsia sitä kautta omalle tontille.Ja niin sitten jouduin meneään yli sen meidän jäljen siellä hiekkatieosuudella.
Ajattelin että no so, jos se menee siitä sekaisin ,niin ainakin tiedän mistä johtuu, ja voin tarvittaessa ohjata sen sitten uudelleen jäljelle.Vaan Q oli oikein pro,se meni kuin juna raiteilla juuri oikeaan suuntaan.
Sellainen kauneusvirhe tuli kyllä tuolla viimeisellä jäljellä, että neloskeppi jäi,ilmeisesti kolmannen kulman jälkeen Kuuralla oli vähän turhan paljon vauhtia, tai sitten voimakas tuuli jotenkin siinä kohtaa aiheutti vaikeuksia.Mutta se oli aikas pientä, muuten se jäljesti musta superhyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti