Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Voi rähmä, ei voi muuta sanoa

Hakutreeneissä Haunisten tunnelin suulla.
Kaikki kolme ukkoa valmiina.Etukulmissa aloitus vasemmalta, siellä häkin tapainen umppari, ja ilmaisua vaadittiin 40 haukkua.Palkaksi kissanruokapurkki lensi taas Qn taakse.
Oikea etukulma samantapainen piilokyhäelmä, ja 20 haukkua, namipalkka taakse.
Kolmas ja siis piti olla viimeinen, ei välttämättä ilmaisua ollenkaan vaan heti jos ei näyki pressun alla olevaa, niin kehu ja purkki lentäisi.
Ja mites sitten sujui? -Äh ja öh!
Ekan lähetyksellä mun olisi pitänyt olla tarkempi, se bongasi omasta mielestään vissiin suoran linjan sen puolen kakkospiilolle, mutta kun sitä kutsuin pois, ei suostunut tulemaan kun sai hajun ja meni sinne minne piti alunalkaen.En sitten yhtään tykkää tämmöisestä! Haukkuilmaisu oli jees, paitsi kun olin jo lähellä piiloa se rupesi tyrkkimään sitä piiloa, eli nyt sitten pitää huomioida sekin.Eli jos siis on "heppoinen" piilo jossa ilmaisu, niin menen sinne vasta kun palkkaus on käynnissä.Se meinaan oli siihen asti molemmilla ihan nätisti.
Kakkosen pisto:no joo.Lähti hyvin ja suoraan, mutta inan ennen piiloa se kaarsi aluetta eteenpäin, josta kylläkin sai hajun ja tarkensi piilolle.Siellä ilmaisu taas hyvä, paitsi sama juttu kuin edellisessä.En tykkää yhtään tästäkään.., mutta jos Qta haluaa puolustella, niin alueella kyllä tuuli tuli selkämme takaa ja painoi varmasti hajuja jonkin verran eteenpäin..
Ja kolmosesta: sinne se sitten teki superhienon ja suoraakin suoremman piston, mutta kävi hampaiksi maalimieheen! Args!
Niinpä hain sen tympeänä pois, ja muutaman "tyhmää käytöstä"-kommentin sille annoin.Q sidottiin puuhun vartomaan, ja me menimme keräämään krepit pois, ja piilot kasaan.
Sitten annoimme sille vielä mahiksen onnistua, jos sille vaikka lamppu olisi yhtään syttynyt, että äsken ei tullut palkkaa kehuja huomiota tai mitään kivaa.
Anu urheana tarjoutui menemään uudelleen,nyt kolme toistoa ja kaikki onneksi onnistui.Eli se palkattiin heti ekan haukahduksen jälkeen, kun ei koskenut!Viimeinen oli vielä pikkaisen provompi, eli siinä Anulla oli vähän päätäkin näkyvissä, mutta pää oli katajapuskaan päin, ja Q lähetettiin "niskan takaa".Mutta jes, sekin onnistui ja palkka taas heitettiin taakse.
Summa summarum: ainakin tämä treeni vahvisti päätöksen , että sille asetetaan asento pakko, ja mustavalkoinen elämä.Haukkuminen tapahtuu makuuasennossa, ja maalimieheen tai piiloon ei kosketa millään tavalla, tai peli puhalletaan poikki.
Ja vielä ajattelin niinkin, että nyt jonkin aikaa hakumetsätreenissä sille ei oteta ilmaisua, vaan heti "hyvä" ja namilla aloittaen ohjataan se maahan.Kun se luotettavasti tarjoaa sitä käytösmallia, voidaan ottaa ilmaisutreeneihin se mukaan , aluksi muussa yhteydessä kuin hakutreeneissä.
Että elämä on ja niin edespäin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti