Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Haku Seijan metsässä 25.7

Ensin makoisaa kakkutarjoilua, olivat menneet naimisiin!Kiitos Seija, hyvää oli..
Treeneissä oli jälleen todella painostavan hiostava ja seisova ilma, sellaista on nyt riittänyt..
Kuusi maalimiestä, haamuiluina takaosasta alkaen.Kaikilla suora palkka (ruokaa) ja namilla ja platz-käskyllä Q maahan.
Mä itse mokasin siinä, että Q ei oikeastaan nähnyt kunnolla oikean puolen haamuilua(paitsi sen takimmaisen, mutta muuten kylläkin pääsi liikaa kuikuilemaan , ja näkemään maalimiehen siirtymistä siellä puolella.Joten sen puolen kaksi ekaa pistoa olivat ihan fiaskoja.
Mutta siis treenin kulku: Eka pisto oikealla, lähti suoraan aluksi, mutta vähän ennen maalimiestä kaarsi aluetta eteenpäin ja kävikin sitten koko sen puolen pariinkiin kertaan! Vähänkö hermo meinasi pettää , sillä mun karjumisillani ei ollut mitään vaikutusta, eikä edes "nätemmilä" luoksetulokäskyillä kun Kuuran mielestä kerran homma oli kesken.No löytyi se ukko viimein, ja maihinkin meni ihan suosiolla.
Kakkospisto oli hyvä ja suora, ei mitään huomauttamista.
Kolmonen taas oikealla , joka siis oli huono, pyyhkäisi Jaanan ohi, meni sinne mistsä Jaana oli seissyt hetkeä aiemmin kun oli yrittänyt paikallistaa piilon sijaintia.Sieltä se eteni syvemmälle ja en nyt muista menikö vielä aluetta eteenkin päin, joka tapauksessa ukon se nosti ja käyttäytyi siellä siivosti, joten kaipa sekin jotain on..?Itse en kyllä ollut kauhean ilhtunut tuommoisesta pistosta ja siitä ettei sitä kerta kaikkiaan tunnu saavan sieltä pois ennen kuin se löytää.
No loput pistot oli hyviä, ja kaikilla se oli edelleen tosi nätisti.
Selvästikään se ei oikein piittaa ruoasta,ja onneksi se lopulta sai sitten sen lelunsakin, eli siitä se oli aidosti iloinen.
Ruoka kuitenkin rauhoittaa, niin sillä sisukkaasti jatkan.
Tänään aamulla kuitenkin kekkasin, että otankin sille ensi kerrralla sellaisen kermavaahtospraypurkin, ja maalimies saa spruutata sitä sille kippoon.Josko se vaikka nappais!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti