Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Haku 2.7 Lentokentän lähistö(avara metsä) ja uusi ongelma!

Juu, jottei liian tylsäksi käy, on meille kehittynyt ihan uusi ongelma, ja aika vakavakin:-(
Ensin treeni muuten pääpiirteissään:
Teemana oli kaikilla pareilla suorat pistot, joten myös metsä oli valittu sitä silmällä pitäen.Eli ihanan tasaista ja hyvä näkyvyys, alueella oli myös jonkin verran maakuoppia.
Maalimiehiä oli 6, ja otatin ne haamuina, eli aina kaksi kerrallaan näytettiin Qlle, ja alkaen takaosasta.Siis ensin 6. ja 5. sitten 4. ja 3. jne..
Pieni viive , ja sitten aloitus.Ykkösen matkan varrella oli muumiteltta, jossa siis ei ollut ukkoa, mutta taas kakkosella oli kompostitynnyri "umpparina". Kaikilla pressut, ja kolmonen oli maakuopassa.
llmaisut oli nyt eka 50 haukkua, toka 30 haukkua, kolmonen 10 ja lopuilla 5 haukkua.
Eka oli tosi hyvä, eli pisto oli suora ja vauhdikas, aloitti haukun heti ja haukku oli tosi hyvää ja tasaista paukutusta.
Kakkosen pisto myös oikein hyvä, aloitti haukun heti, ja oli oikean kuuloista.
Kolmoselle lähti hyvin, ei heti löytänyt sieltä kuopasta vaan yritti tarkentaa ja jatkoi etsimistä.Sitten kuitenkin kakkahätä yllätti, ja samalla tais katketa ajatus, eli oli tulossa takaisin keskilinjalle, kun varmaan sai hajua toisen puolen maalimiehestä ja oli vakaan päättäväisesti menossa linjan yli sinne.Ihmeen kaupalla, kun rääkäisin tarpeeksi lujaa, että " et mee sinne , täällä! " , niin se tuli ja tietysti palkkasin sen.Uusi lähetys, ja nyt nousi kolmosen ukkokin hyvin.
Nelosen pisto , siinä lähetin sen vähän vahingossa eri kohdasta, mutta pisto onnistui myös superhyvin ,eli siitä tuli sitten kaunis L, eli Q hienosti hiffasi kääntyä täydessä syvyydessä eteenpäin.
Ja loputkin pistot siis suoria ja hyviä, ja löysi hyvin, motivaatio irrota kohdillaan.
Mutta!! Väsyesssään, ja jos maalimies on makuulla pressun sisällä, se on nyt keksinyt tärpätä.Eli Stinalla näykkäsi käsivarteen ja sitten alkoi haukkua, ja Anulla haukkasi peffasta ja alkoi haukkua.
Tämä käytös ei nyt saa vahvistua yhtään! Eli aivoriihi ja kriisipalaveri sekä treeniryhmän että Jennin kanssa puhelimitse( kiitos Jenni, on meillä hullut pojat), toivat seuraavia ajatuksia.
Voi kokeilla myös yllätys suoraa palkkaa, voi välillä palkata ruualla.Voi maalimies käskeä sen peruuttaa, eli backa-käskyllä sen saisi kauemmas, jolloin sille voisi syntyä uusi toimintamalli maalimiehen luona. Ja ennen kaikkea, jos se koskee maalimieheen, sen treeni loppuu siltä erää välittömästi siihen. Tauko, ja uusi yritys.Ja kun palkataan lelulla, se heitetään aina kauemmas, Q ei saa tulla röntsimään siihen ja varastaa sitä itse treeniliivin takataskusta.Mun pitää itse muistaa ohjeistaa maalimiehet superhuolellisesti, ja muutenkin itse oikeasti pohtia valmiiksi miten se palkataan ja missä vaiheessa.
Niin ja lisäksi kannattaa nyt muistaa ettei ota mitään haamuviritelmiä.Sillä vaikka Q ei ulkoiseti ilmianna mitään varsinaisen kuumumisen merkkejä, eli ei piippaa tai steppaa tms, niin varmasti sen pääkopassa kuitenkin kierrokset nousee huimaa vauhtia, ja kun vielä haukkuilmaisukin nostaa kierroksia, niin soppa on valmis.Ja niin kuin Jennikin totesi, että väsyessään nämä veijarit ei välttämättä toimi enää puhtaalla saaliilla, vaan kun siellä on myös olemassa se dominannsi ja agressio, niin silloin niille helpommin sattuu kämmejä.
Eli kierrokset alas, tai sitten kokeilla sitä Jennin ehdotusta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti