Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Vähä kaikkea la 10.7

Illalla tuli äkillinen hinku päästä treenaamaan, kun lämpötila oli jo vähän kohtuullisempi.
Ja aina parempi treenata hyvässä seurassa, soitin Marjalle ehdottaakseni yhteistä huvia, ja sattui niin, että Marja oli juuri jo Haunisissa esineruudussa.
Eli sinne perään, ja Q pääsi ekaa kertaa kaistaleelle , jossa en ollut itse käynyt lainkaan tallomassa, ja tietty vieraat esineet(niitä oli 3 kpl takarajalla).
Mutta täytyy sanoa, että ei ollut kyllä mitenkään meidän paras suoritus taaskaan..höh.
Ensin huonot pois:Ekalla lähetyksellä lähti ihan ulos ruudusta, en tiedä minne mahtoi olla menossa?
Kutsuin sen luokse, nyt uudella, munkin puolelta keskittyneemmältä lähetykseltä,jo Q tiesi mitä oli tekemässä, ja irtosi hyvin, ja tsekkasi takalinjaa.Marjan kassa ollaan sitä mieltä, että haisti kyllä varmaan ne kaikki esineet sillä samalla reissulla, ja arpoi sitten siellä minkä toisi..
No pienen tuumauksen jälkeen toi kengän mulle vauhdilla.Siitä palkkasin makkaralla, mutta musta jotenkin tuntuu ettei se oikein palkkautunut siitä..
Toinen esine: nyt se vaan yritti laskea kuonoa maahan ja tsekata hajuja, kun siellä oli ollut myös ihana Cheri hetki aiemmin parkissa.. eli sain kyllä hetken tehdä hommia, että Q suostui lähtemään enää ruutuun:-(
Mutta hienoa oli, että sitten kuitenkin se lähti jopa melko innostuneesti, irtosi hyvin ja löysi, mutta taas piti hetki miettiä tullako vai ei.Okay,mietintäaika oli taas lyhyempi kuin ekalla, ja sitten se päätti taas laukata vauhdilla tuomaan.
Joten olihan siinä hyvääkin paljon, että ei nyt tarvi taas ranteitaan raastaa vaikka kaikki ei ollut ihan perfect.
Eli joka tapauksessa ilman apuja vieras tallaus plus vieraat esineet, niin tulihan mulle toki kaksi käteen ilman lällättelyjä!
Mutta oikeasti täytynee nyt ainakin parilla seuraavalla kerralla tehdä jotain hauskempaa siinä ruudussa, esim mustasukkaisuustreeniä,koirat hakemaan vuorotellen!
Sieltä ruudusta Marjan ja Quron jälkeä tsekkaamaan.Nyt iski taas kateusmomentti, oli meinaan aikas onnistunut suoritus:-)
Ja totesin , että mun olis kyllä syytä myös itse jo pidentää noita Qn jälkiä, siinäkin saisi nyt haasteet jo kohota, ettei sekin muutu tylsäksi..
Sieltä tottikseen: edelleen hirmuisen haastavaa Qlle kun yhdessä on joku ihana tyttö treenaamassa, mutta saatiin me joitain onnistuneitakin pätkiä.Nyt kylläkin olen onnistunut säätämään seuraamisen asennon poikittain eteen,hihii paitsi ettei naurata!
Eli palkan paikka vaihtoon! Liikkestä istuminen oli hyvä.Paitsi jäävissä liikkeissä kun olen antanut ennakoivan merkin, on seuraaminen jotenkin matalampaa, eli Q on vähän kyyryssä..
Lopulta vielä mentiin uittamaan koirat Haunisiin, eli kyllä sillä aika kiva ilta taisi olla , vaikka mun piti vaan ihan vähän jotain pientä treenata.
Ja kukaan ei varmaan kohra suostu tekemään mun kanssa yhdessä mitään, kun aina tuntuu se 3 tuntia hurahtavan:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti