Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 24. heinäkuuta 2010

Lauantai 24.7

Lomailtukin sitten on , ihan virallisen oloisesti ja jopa ilman koiraa..
Niin tietysti sormia syyhytti heti päästä treenaamaan!
Ja pitänee vissiin useammin tuupata tuo koirahoitolaan , oli meinaan Q aivan superpätevä taas tänään, ja ah! niin halukas ja yhteistyökykyinen!!
Ensin kävin tallomassa Haunisten metsään Q.lle jäljen, jälki leikkasi janan n 15 metrissä, ja lähti vasempaan.Pituutta n 600 metriä, kuusi keppiä, kaksi 90 asteen kulmaa ja muutama loivempi käännös. Annoin vanhentua reilun tunnin.
Sillä välin kentälle tottistelemaan.Omalla kentällä oli juuri purutreenit menossa, joten menin viereiselle TPHn kentälle.Normaalit rituaalit, ja vapautus, siitä seuraamiseen.Oli hyvän tuntuinen, herkeämätön kontakti, ja paikka hyvä, nyt ei ollut vissiin liian edessä,aika tiivis kyllä.Ei kuitenkaan poikittanut tai ahdistanut.Suoraa pätkää n 30 askelta, käännös vasempaan(tosi hyvä) ja oikeaan (ihan ok sekin), ja vauhdista palkka.
Sitten liikkeestä istuminen, varjoista näki tällä kertaa hyvin mitä koira teki, tosi kätevää:-) Valmisteleva osa hyvä, ja istuminen oli kohtuunopea, etenin vain n 7 askelta ja vauhdista Zip ja palkka taakse. Sen jälkeen liikkeestä maahanmeno, se oli taas inan hitaampi kuin istuminen , mutta muuten varma, ja taas palkkasin niin että lyhyen etenemiseni jälkeen palasin vierelle ja palkka taakse.Vielä yksi liikkeestä seiso, joka on siis liikkeenä vielä ihan raakile, mutta asento tuli oikein, Q kyllä tuli askeleen perässäni.En palkannut vaan uusiksi iloisesti heti perään, ja nyt heitin lelun samalla kuin annoin käskyn, onnistui hyvin.
Luoksetuloa sekä kokonaisena liikkeenä, että myös siten että jätin sen istuvaan asentoon, ja palkkasin edessäni.Molemmat nopeita ja suoria.Ja välillä muistin sentään palkata siitä, että siirtyi sivulle! Kaikkien liikeiden jälkeen, vielä lyhyt seuraamispätkä,kun halusin nähdä onko vire edelleen yhtä hyvä, ja olihan se! Nyt pätkä suoraan ,käännös vasempaan, kolme-neljä askelta ja pysähdys, siitä superpalkka.
Tosi kiva treeni, ja Q oli ihqu, ei tuon taivaallista piitannut ipotreenareista..
Tottistelemasta ja juoruilun jälkeen, mitä harrastin ipoilojoiden kanssa, olikin jälki sopivasti tekeytynyt.
Metsä oli kyllä ihan superkuivaa, kun eihän sitä luvattua sadetta taaskaan tullut.Vaan eipä haitannut! Jana hyvä, kulmista ekä tosi hyvä, mutta toinen kulma tais olla vähän huitastu, sillä kolmoskeppi jäi jonnekin.Kulmiin siis pitäisi varmaan nyt jotenkin keskittyä, kenties laittaa namia? tai jotain?? Mietitään.
Mutta siis kaikki muut kepit nosti hyvin, ja toi mulle, ja innokkaasti jatkoi aina jäljestämistä kun oli syönyt kissanruokapurkin.
Eli tänään tais olla taas se hyvä päivä:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti